skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping matrassen Amsterdam

Auping Matrassen

Heerlijk slapen door perfecte ondersteuning en ventilatie zijn de kenmerken van de Auping matrassen. Een matras moet goed naar de contouren van uw lichaam voegen en daarbij zorgen dat uw rug in een zo natuurlijk mogelijke houding ligt. Het gevolg is minimale spierspanning, wat uw nachtrust zeer ten goede komt. Wanneer een matras zich goed om uw lichaam sluit, worden ook de drukpunten verminderd, zodat u minder zult “woelen” in bed en rustiger slaapt.

Daarbij is het belangrijk dat een matras meehelpt aan een prettig en aangenaam slaapklimaat en dus niet te warm of te koud aanvoelt. Transpiratie moet snel afgevoerd worden, zodat uw bed niet klam aanvoelt. Auping matrassen zijn aan één zijde beslaapbaar: De bovenkant van de Auping matrassen zijn van de best absorberende materialen gemaakt, en de onderkant van de best ventilerende materialen. U hoeft de matras niet meer om te keren.

Auping heeft uitsluitend matrassen met een pocketveren kern.

Auping matrassen in onze winkel

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de Auping matrassen en alle mogelijkheden kunt zien en testen. Dan kunnen we u goed adviseren en helpen om de juiste matras te kiezen.

U kunt ook alvast een kijkje nemen in onze webshop. Hier kunt u de opties en prijzen van de Auping matrassen vinden.

Bedvisie webshop

Persoonlijke voorkeur

De keuze voor een bepaalde matras hangt grotendeels van uw voorkeur af. Wenst u juist een soepeler slaapcomfort of juist steviger. Belangrijke factoren zijn onder andere ook slaaphouding, uw postuur, eventuele klachten en slaapklimaat. Lees meer over de juiste keuze voor een matras.

Er zijn 5 soorten Auping matrassen: Inizio, Adagio, Cresto, Maestro en Vivo. Elke matras heeft een eigen kenmerk. Al deze matrassen zijn in onze winkel te testen. Hier kunnen we u adviseren en helpen om de juiste keuze te maken.

De Auping matrassen

Auping matras InizioAuping matras Inizio

De Inizio matras heeft 3 comfortzones en is 18cm hoog. De latex comfortlaag voegt zich uitstekend naar uw lichaam en voelt heerlijk aan.

De matrastijk van de Auping Inizio is anti-allergisch. Optioneel kunt u kiezen voor een afneembare, wasbare matrastijk.

Vanaf € 495,-

Auping matras AdagioAuping matras Adagio

De Adagio matras van Auping heeft 5 comfortzones en is 20 cm hoog. De Perfo latex comfortlaag voegt zich door de flexibiliteit nog beter naar uw lichaam en voelt heerlijk aan. De perforaties in de toplaag zorgen voor een uitstekende ventilatie.

De matrastijk van de Auping Inizio is anti-allergisch. Optioneel kunt u kiezen voor een afneembare, wasbare matrastijk.

Vanaf € 745,-

Auping matras CrestoAuping matras Cresto

De Cresto matras heeft 5 comfortzones en is 20 cm hoog. De latex Pura comfortlaag zorgt ervoor dat de Cresto zich nauwkeurig aansluit bij de contouren van uw lichaam en optimale ondersteuning geeft. Niet alleen terwijl u ligt, maar ook wanneer u draait.

Dankzij de afneembare tijk heeft u de mogelijkheid om uw matras schoon en hygienisch te houden. Lees onderaan deze pagina over de opties van de matrastijk voor de Cresto, Maestro en Vivo.

Vanaf € 1095,-

Auping matras MaestroAuping matras Maestro

De Maestro matras heeft 5 comfortzones en is 22 cm hoog. De latex Pura comfortlaag en de asymmetrisch opgebouwde DPPS® pocketveren bieden optimale veerkracht en ondersteuning.

De schouderzone is uitgerust met een lagere pocketveer. Door de dikkere comfortlaag van visco-elastisch schuim (traagschuim) in dit gedeelte, ervaart u minimale druk op uw schouder.

Dankzij de afneembare tijk heeft u de mogelijkheid om uw matras schoon en hygienisch te houden. Lees onderaan deze pagina over de opties van de matrastijk voor de Cresto, Maestro en Vivo.

Vanaf € 1395,-

Auping matras VivoAuping matras Vivo

De Auping Vivo matras heeft 5 comfortzones en is 24 cm hoog. De unieke latex Pura comfortlaag is zeer flexibele en voegt zich uitstekend naar uw lichaam. In samenwerking met de asymmetrisch opgebouwde DPPS® pocketveren biedt dit optimale veerkracht en ondersteuning.

De schouderzone is uitgerust met een lagere pocketveer en een dikkere laag visco-elastisch schuim (traagschuim). Hierdoor geeft de matras een minimale druk op uw schouder.

Ook bij de heupzone is een apart comfort gebruikt: Iets soepeler zodat u minder druk ervaart op uw heupen.

Omdat de matras zich nu perfect naar de contouren van uw lichaam vormt, zult u ervaren dat uw hele lichaam op elke plek precies de juiste ondersteuning krijgt die het nodig heeft.

Dankzij de afneembare tijk heeft u de mogelijkheid om uw matras schoon en hygienisch te houden.

Vanaf € 1595,-

Matrastijk Auping

De matrastijken van de Cresto, Maestro en Vivo matrassen zijn afritsbaar en u heeft de keuze uit 2 opties:

“Warm” uitvoering

70% katoen, 15% polyamide, 15% viscose (chemisch reinigbaar).
Vulling: 600 gr/m², 50% schapenwol, 45% polyester, 5% wildzijde.
Deze optie is met name geschikt wanneer u het koud heeft in de winter en warm in de zomer. Wol zorgt altijd voor een behaaglijk en droog slaapklimaat.

 

“Cool” uitvoering

38% Tencel, 62% Polyester (machine wasbaar).
Vulling: 2 x 3D-Breisel 6,5mm en 5mm polyether
De cool uitvoering is de beste keuze wanneer u het vaak (onbehaaglijk) warm heeft in bed en daardoor veel transpireert. Ook wanneer u allergisch bent voor bijvoorbeeld stof is “cool” de beste keuze: de matrastijk is wasbaar tot 60°.

Back To Top