skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping duurzame deals

Auping aanbieding

Auping aanbieding – Design deals op de Auping Original boxsprings

Profiteer t/m 31 oktober 2021 voordeel op de Auping Original boxsprings. Deze mooie boxspring heeft een tijdloos design met hoogwaardige afwerking.

De Auping Original boxspring met Deluxe matras (medium) en Deluxe topper is door de Consumentenbond als beste getest. Met de mooie score 7 is de Original boxspring de winnaar van de boxspringtest die in juli 2021 door de Consumentenbond is uitgevoerd. De Original boxspring met Deluxe matras en Deluxe topper scoorde bijzonder goed op levensduur, namelijk een 9,1. U kunt dus heerlijk lang van deze boxspring genieten.

U bent van harte welkom in de winkel, waar wij de Original boxspring in meerdere uitvoeringen hebben staan. De boxspring is ook volledig te configureren in onze webshop.

Auping collectie in onze winkel

U bent van harte welkom in onze showroom, waar alle Auping matrassen, bedden, boxsprings en hoofdkussens te vinden zijn. Dan kunnen we u goed adviseren en helpen om de juiste keuze te maken.

Of neem alvast een kijkje in onze webshop, waar de prijzen en opties van de Auping artikelen te vinden zijn en deze eventueel besteld kunnen worden.

Bedvisie webshop
Back To Top