Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping Amsterdam

Auping Amsterdam

In onze beddenwinkel in Amsterdam, hebben wij een “Auping Studio” ingericht, waar u de gehele Auping collectie kunt vinden. U kunt bij ons alle Auping matrassen testen, en de bedmodellen Auronde, Noa, Essential en Original bekijken. Ook de boxspringcollectie is te zien en te testen in onze winkel, waaronder de Criade, Kiruna en de Original boxsprings.

De Auping bedden en matrassen in onze winkel

Auping Original bed

Het Original bed is te combineren met alle Auping spiraalbodems en matrassen. Optioneel is de Original met een hoofdbord uit te voeren.

Auping Essential

De Essential bestaat uit een aluminium omranding en een hoofdbord van hout. De Essential is verkrijgbaar in meerdere kleuren en uitvoeringen.

Auronde Natural Oak

De Auronde is een echte designklassieker, die inmiddels 40 jaar bestaat. Het bed gaat met z’n tijd mee en wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste smaken en eisen.

Auping Noa balanced oak

De Auping Noa heeft een Scandinavisch design en is verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen.  Compleet te maken met hoofdbord en bedtafels.

Auping Original box

De nieuwe Original boxsprings zijn voorzien van het unieke, door Auping ontwikkelde AVS® systeem, wat staat voor Actieve Ventilatie en Support.

Auping Criade

U kunt de Criade geheel samenstellen zoals u dat wilt Niet alleen het slaapcomfort, maar ook het uiterlijk. Er zijn diverse hoofd- en voetborden en framekleuren.

Auping Kiruna boxspring

De zeer luxe Auping Kiruna boxspring kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Keuze uit verschillende (top)matrassen, hoofdborden en stoffen.

Auping Elite matras

Het Auping Elite matras heeft een heerlijk soepel ligcomfort en is daardoor perfect voor mensen die wat meer willen wegzakken in een matras.

Auping Elysium matras

Het Auping Elysium matras is opgebouwd uit materialen die keer op keer hergebruikt kunnen worden om weer een nieuw matras te maken.

Auping Evolve matras

Het Auping Evolve matras is het eerste matras dat volledig circulair. Dus niet alleen goed voor de nachtrust, ook goed voor het milieu.

Auping Inizio matras

De Auping Inizio is de beste keuze voor wie de kwaliteit van Auping zoekt tegen een scherpe prijs. Een heerlijk comfortabel en ventilerend matras met 3 zones, die past op elke bedbodem.

De Auping collectie in onze webshop

Nieuwsgierig naar alle opties en prijzen? De Auping ledikanten, boxsprings, matrassen, dekbedden en kussens zijn te bekijken en eventueel te bestellen in onze webshop. Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel om de Auping collectie te komen bekijken en te testen. Dan kunnen we u goed informeren over alle mogelijkheden en helpen om de juiste keuze te maken.

Bedvisie Auping webshop

Koninklijke Auping

Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlands beddenbedrijf, met vestigingen in diverse Europese landen, zoals België en Denemarken. Auping begon 125 jaar geleden (1888) als smederij in Deventer en specialiseerde zich al snel in spiraalbodems. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland.

Uitgangspunt bij de ontwikkeling van de bedden zijn de drie pijlers die een “Auping night” zo bijzonder maken: ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Zo leidt een Auping night tot een Better day. Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers, zoals Frans de la Haye en Thomas Althaus. Het vakmanschap, de toewijding én ervaring van de medewerkers staan garant voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad

Back To Top