skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping Amsterdam

Auping Amsterdam

Bedvisie Amsterdam is een “Auping Select dealer”. In onze beddenwinkel in Amsterdam kunt u alle Auping matrassen vinden, evenals de bedmodellen Auronde, Match, Essential en Original. Ook de boxspringcollectie is te zien en te testen in onze winkel, waaronder de Criade en de Original boxsprings.

De Auping bedden en matrassen in onze winkel

Auping Original bed

Het Original bed is te combineren met alle Auping spiraalbodems en matrassen. Optioneel is de Original met een hoofdbord uit te voeren.

Auping Essential

De Essential bestaat uit een aluminium omranding en een hoofdbord van hout en kunststof. De Essential is verkrijgbaar in 5 kleuren.

Auronde Natural Oak

De Auronde is een echte designklassieker, die inmiddels 40 jaar bestaat. Het bed gaat met z’n tijd mee en wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste smaken en eisen.

Auping Match

De Match-collectie omvat 2 uitgesproken stijlen, in de vorm van een houten en een aluminium omranding. Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.

Auping Original box

De nieuwe Original boxsprings zijn voorzien van het unieke, door Auping ontwikkelde AVS® systeem, wat staat voor Actieve Ventilatie en Support.

Auping Criade

U kunt de Criade geheel samenstellen zoals u dat wilt, niet alleen het slaapcomfort, maar ook het uiterlijk. Er zijn diverse hoofd- en voetborden en framekleuren.

Auping Matrassen - Bedvisie Amsterdam

Heerlijk slapen door perfecte ondersteuning en ventilatie zijn de kenmerken van de Auping matrassen. Er zijn 5 uitvoeringen, elk met een eigen slaapcomfort.

De Auping collectie in onze webshop

Nieuwsgierig naar alle opties en prijzen? De Auping bedden, matrassen en bedtextiel zijn te bekijken en eventueel te bestellen in onze webshop. Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel om de Auping collectie te komen bekijken en te testen. Dan kunnen we u goed informeren over alle mogelijkheden en helpen om de juiste keuze te maken.

Koninklijke Auping

Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlands beddenbedrijf, met vestigingen in diverse Europese landen, zoals België en Denemarken. Auping begon 125 jaar geleden (1888) als smederij in Deventer en specialiseerde zich al snel in spiraalbodems. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland.

Uitgangspunt bij de ontwikkeling van de bedden zijn de drie pijlers die een “Auping night” zo bijzonder maken: ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Zo leidt een Auping night tot een Better day. Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers, zoals Frans de la Haye en Thomas Althaus. Het vakmanschap, de toewijding én ervaring van de medewerkers staan garant voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad

Back To Top