Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping Auronde natural oak
Auping Auronde natural oak

Auping Auronde

De designklassieker van Auping: De Auping Auronde is ontworpen in 1973 door Frans de la Haye en is nog steeds het meest succesvolle model van Auping.

De Auronde staat niet alleen bekend om een tijdloos design, maar ook om de bijzonder lange levensduur. De omranding en de gebogen poten zijn gemaakt van 15-laags beukenhout. Zowel de verbindingen als de spiraaldragers zijn van staal. Op deze onderdelen geeft Auping een levenslange garantie. Hierdoor kunt u bijzonder lang genieten van dit duurzame bed.

De Auping Auronde zelf samenstellen

De Auronde is op alle mogelijke manieren aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Zo kunt u kiezen uit de beits-, vollak- en hoogglanskleuren van Auping. Ook word de Auronde in drie verschillende hoogtes geleverd: De Auronde 1000 (34cm hoog),  1500 (41,5cm hoog) en de 2000 (48cm hoog). De keuze hiervoor is niet uitsluitend esthetisch; in een hoger bed kunt u gemakkelijker in- en uitstappen. Maar ook het opmaken van uw bed is gemakkelijker wanneer deze niet te laag is.

Dankzij diverse accessoires, zoals hoofdborden, achterwanden, lampen en tafels, kunt u uw Auping Auronde compleet maken.

Compleet vanaf € 3385,-

Complete set bestaande uit:

– Auping Auronde omranding

– niet-verstelbare spiralen

– Auping Inizio matras(sen)

– 180 x 200

Auping Auronde Oak

Auping slaapcomfort

Het belangrijkste is uiteindelijk het slaapcomfort. In uw Auronde kunt u kiezen voor de spiraalbodems en matrassen van Auping. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur: 80% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Goede ventilatie van boven én onder het bed is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de matras, welke is voorzien van een ventilatiebodem aan de onderkant. Deze passen perfect in de Auronde en zorgen dat u weer uitgerust wakker wordt.

Back To Top