Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping Criade

Auping Criade

U kunt de Auping Criade boxspring van Auping geheel samenstellen zoals u dat wilt. Niet alleen het slaapcomfort, maar ook het uiterlijk is aan te passen. Te beginnen bij het frame, de basis van de Criade. Deze geeft vorm aan het geheel. Door de keuzemogelijkheden in kleur is het frame perfect af te stemmen op de gekozen stof van de box. Er is keuze uit 10 framekleuren.

Criade hoofd- en voetborden

De Criade is uit te breiden met een hoofd- en voetbord. Deze zijn verkrijgbaar in vijf ontwerpen die variëren in stijl: van design tot klassiek. Ook is de hoogte van de hoofd- en voetborden aan te passen. De keuze voor een bepaalde hoogte is niet alleen esthetisch, maar hangt ook af van de combinatiekeuze, zoals wel of geen topmatras. De keuzes voor verschillende hoogten hebben een meerprijs.

Auping Criade cushion

Cushion

Auping Criade Plain

Plain

Auping Criade Bend

Bend

Auping Criade square

Square

Vlak of elektrisch

De boxspring wordt geleverd in 4 uitvoering:

  • Vlak: De boxsprings zijn niet verstelbaar
  • 1-motorig: Het rugdeel is elektrisch en traploos verstelbaar, het voetendeel is met de hand verstelbaar in 6 posities.
  • 2-motorig: Zowel rug- als voetendeel zijn elektrisch, traploos en onafhankelijk verstelbaar. Het voetendeel beweegt zicht met een zogenaamde knieknik.
  • 3-motorig: Zowel rug- als voetendeel en hoofdsteun zijn elektrisch, traploos en onafhankelijk verstelbaar. Het voetendeel beweegt zicht met een zogenaamde knieknik.

vlak

1-motorig

2-motorig

3-motorig

Auping Criade accessoires

Om uw Criade compleet te maken, kunt u kiezen voor een aantal handige accessoires, waaronder de Auping LED leeslamp, de Criade Tablethouder en handsethouder.

auping criade accessoires
Compleet vanaf € 4295,-

Complete Auping Criade, bestaande uit:

– hoofdbord Plain

– boxsprings Criade vlak

– frame Criade

– matras(sen) Inizio

– 180 x 200

Auping Criade boxspring
Back To Top