Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping Essential Coral red
Auping Essential Coral red

Auping Essential

De strak vormgegeven Auping Essential is gemaakt van staal en is leverbaar in 10 kleuren, namelijk: Pure white, Night blue, Deep black, Blush, Cool grey, Warm grey, Dusty red, Clay, Pine green en Royal blue. Zo kunt u zelf de uitstraling van uw Essential kiezen.

Compleet vanaf € 3885,-

Bestaande uit:
– omranding Essential
– houten hoofdbord
– vlakke spiralen
– matras(sen) Inizio
– 180 x 200

Auping Essential cool grey

Hoofdbord Auping Essential

Optioneel kunt is de Essential compleet te maken met een hoofdbord. Deze is gemaakt van hout en verkrijgbaar in alle 10 de lakkleuren van Auping. Als extra optie kan het hoofdbord ook gestoffeerd geleverd worden. Dan is er de keuze uit alle (boxspring)stoffen van Auping.

Hoogte omranding

De standaard hoogte van de Essential is 30 cm (zonder matrassen). Het ledikant kan optioneel 7 cm hoger geleverd worden. Dat kan bijvoorbeeld prettig zijn voor het in- en uitstappen en het opmaken van uw bed. Het is zelfs mogelijk om de verhogingspoten een andere kleur te geven dan de omranding.

Auping Essential poten

Auping slaapcomfort

Het belangrijkste is uiteindelijk het slaapcomfort. In uw Essential kunt u kiezen voor de spiraalbodems en matrassen van Auping. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur: 80% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Goede ventilatie van boven én onder het bed is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de matras, welke is voorzien van een ventilatiebodem aan de onderkant.

Back To Top