skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping Essential ledikant
Auping Essential ledikant
Auping Essential ledikant

Auping Essential

De strak vormgegeven Auping Essential is gemaakt van staal en is leverbaar in 7 kleuren, namelijk: Pure white, Night blue, Deep black, Skin, Cool grey, Warm grey en Rusty red. Zo kunt u zelf de uitstraling van uw Essential kiezen.

De standaard hoogte van de Essential is 30 cm (zonder matrassen). Het ledikant kan optioneel 7 cm hoger geleverd worden. Dat kan bijvoorbeeld prettig zijn voor het in- en uitstappen en het opmaken van uw bed.

De Essential is uit te breiden met Auping accessoires, zoals bedlampen en aanhaaktafels. Niet alleen mooi om te zien, maar ook handig en functioneel.

Slaapcomfort

Het belangrijkste is uiteindelijk het slaapcomfort. In uw Essential kunt u kiezen voor de spiraalbodems en matrassen van Auping. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur: 80% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Goede ventilatie van boven én onder het bed is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de matras, welke is voorzien van een ventilatiebodem aan de onderkant.

De Auping Essential in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de Auping Essential en alle mogelijkheden kunt zien en testen. Dan kunnen we u goed adviseren en helpen om het juiste bed samen te stellen.

U kunt ook alvast een kijkje in onze webshop nemen, waar u alle opties en prijzen van de Auping Essential kunt vinden.

Bedvisie webshop
Back To Top