skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping Essential aanbieding
Auping Essential aanbieding

Auping Essential

Tijdens de Essential promotie ontvangt u € 400,- voordeel bij bestelling van een complete 2-persoons Essential. Zo koopt u dus nu al een compleet Essential bed van €2.895 voor €2.495 inclusief houten hoofdbord.

De actie loopt t/m maandag 10 juni 2019 en is geldig bij aankoop van een 2-persoons Essential van minimaal 160cm breed, inclusief Auping spiralen en Auping matras(sen).

De strak vormgegeven Auping Essential is gemaakt van staal en is leverbaar in 10 kleuren, namelijk: Pure white, Night blue, Deep black, Blush, Cool grey, Warm grey, Rusty red, Clay, Forest green en Coral red. Zo kunt u zelf de uitstraling van uw Essential kiezen.

Auping Essential framekleuren
Nu van € 2895,- voor € 2495,-

Bestaande uit:
– omranding Essential
– houten hoofdbord
– vlakke spiralen
– matras(sen) Inizio
– 160/180/200 x 200

Auping Essential cool grey

Hoofdbord Auping Essential

Optioneel kunt is de Essential compleet te maken met een hoofdbord. Deze is gemaakt van hout en verkrijgbaar in alle 10 de lakkleuren van Auping. Als extra optie kan het hoofdbord ook gestoffeerd geleverd worden. Dan is er de keuze uit alle (boxspring)stoffen van Auping.

Hoogte omranding

De standaard hoogte van de Essential is 30 cm (zonder matrassen). Het ledikant kan optioneel 7 cm hoger geleverd worden. Dat kan bijvoorbeeld prettig zijn voor het in- en uitstappen en het opmaken van uw bed. Het is zelfs mogelijk om de verhogingspoten een andere kleur te geven dan de omranding.

Auping Essential poten

Auping slaapcomfort

Het belangrijkste is uiteindelijk het slaapcomfort. In uw Essential kunt u kiezen voor de spiraalbodems en matrassen van Auping. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur: 80% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Goede ventilatie van boven én onder het bed is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de matras, welke is voorzien van een ventilatiebodem aan de onderkant.

Back To Top