skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping Evolve matras

Auping Evolve matras

Het Auping Evolve matras is het eerste matras dat volledig circulair is en daarmee zeer goed voor het milieu. De Evolve is gemaakt staal en polyester, materialen die keer op keer hergebruikt kunnen worden voor nieuwe matrassen.

Dit matras heeft een wat zachter ligcomfort en ventileert zeer goed. De comfortlaag is niet van schuim gemaakt is, maar van een 3-D polyesterlaag. Daardoor zult u minder transpireren en een perfect slaapklimaat ervaren. De 3-zone pocketveren kern zorgt voor de juiste ondersteuning bij schouders, taille en heupen. De matras hoeft niet meer gedraaid te worden.

Auping Evolve matras vanaf € 1095,-

– Beschikbaar in diverse afmetingen
– Volledig circulair
– Dikte 22cm
– 3 comfortzones
– Soepel, medium of stevig
– Materialen te traceren door een Circularity passport

Auping Evolve matras 2-persoons

Comfort Auping Evolve matras

Dit matras heeft een wat soepeler ligcomfort. Ideaal voor mensen die eerst wat in de matras willen wegzakken en dan pas de steun van de pocketveren ervaren. De comfortlaag van 3D gebreid polyester is 4,5cm dik en kan zich perfect om het lichaam voegen. Daarbij heeft dit materiaal een zeer open structuur, zodat het zeer goed ventileert. Sterker nog, Auping geeft aan dat de Evolve het best ventilerende matras is.

Door de asymmetrische indeling van de veren, heeft de Evolve een hoofd- en voeteneinde. De onderkant is voorzien van de speciale Auping ventilatiebodem. Dus hoeft de matras niet meer gekeerd en gedraaid te worden, met behoud van de levensduur.

Wat ook handig is; dit matras kan voorzien worden van 2 verschillende hardheden binnen een 2-persoons matras (vanaf 160 breed), het zogenaamde Personal Support. Perfect voor partners die een verschillende voorkeur hebben. Of een groot gewichtsverschil. Dan kunt u gewoon een 2-persoons matras nemen, zodat je geen spleet in het midden hebt en toch een persoonlijk comfort.

Matrastijk Evolve

De matrastijk (hoes) van de Auping Evolve matras is 100% polyester en is afneembaar (d.m.v. een rits) en machine-wasbaar tot 40° graden. De hoes is zeer gemakkelijk afritsbaar, omdat u alleen de bovenkant hoeft af te ritsen. Na het wassen kan de hoes weer zeer gemakkelijk bevestigd worden.

Auping Evolve matras

Omruil garantieAuping comfortgarantie

Wanneer de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om binnen hetzelfde type (bijvoorbeeld een medium voor een firm).

Geldig voor alle afmetingen

Back To Top