Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping Inizio matras

Auping Inizio matras

De Auping Inizio is een wat steviger matras. Perfect geschikt voor mensen die niet te diep in een matras willen wegzakken en wat directere steun willen. De Inizio is geschikt voor zij- rug- en buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt elk type bedbodem.

De pocketveren kern, die bestaat uit apart verpakte stalen veren, zorgt voor de juiste ondersteuning van het lichaam. Een van de grote voordelen van pocketvering matrassen is de ventilatie die zeer goed is. Op de pocketveren komt de comfortlaag. Deze is van natuurlatex (rubber). Omdat dit materiaal zeer elastisch is, voegt het zich perfect naar de contouren van het lichaam.

Omdat het lichaam niet overal gelijk is, is het matras voorzien van verschillende comfortzones; bij de schouders is de matras wat zachter dan bij de heupen. Dat is belangrijk, want je schouder moet iets kunnen wegzakken, terwijl de heup iets meer steun nodig heeft.

De Auping Inizio is 18cm hoog en is beslaapbaar aan 1 zijde. Je hoeft deze dus niet meer te draaien. Optioneel kan het matras ook voorzien worden van een rits, zodat de tijk wasbaar is.

Auping Inizio matras vanaf € 595,-
  • – Beschikbaar in diverse afmetingen
  • – 18 cm dik
  • – 3 comfortzones
  • – Soepel, medium of stevig
  • – Leverbaar als “partnersysteem” (2 hardheden in 1 matras)
  • – Optioneel met wasbare matrastijk
Auping Inizio Personal support

Matrastijk Auping Inizio matras

De matrastijk van de Inizio is anti-allergisch en optioneel in een afneembare en wasbare variant te verkrijgen. (€ 100,- meerprijs). De tijk bestaat uit:

Breisel 35% viscose, 65% polyester

Vulling: 400 gr/m², polyester

Personal support

De Auping Inizio kan voorzien worden van 2 verschillende hardheden binnen een 2-persoons matras (vanaf 160 breed), het zogenaamde “Personal Support”. Perfect voor partners die een verschillende voorkeur hebben. Of een groot gewichtsverschil. Dan kunt u gewoon een 2-persoons matras nemen, zodat je geen spleet in het midden hebt en toch een persoonlijk comfort.

Auping Inizio doorsnede

Omruil garantieAuping comfortgarantie

Wanneer de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om binnen hetzelfde type (bijvoorbeeld een medium voor een firm).

Geldig voor alle afmetingen

Back To Top