skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping Kiruna boxspring

Auping Kiruna boxspring

De zeer luxe Auping Kiruna boxspring kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. De Pura-latex topmatras zorgt voor een heerlijk soepel ligcomfort en optimale ventilatie. De Kiruna is samen te stellen met diverse hoofdborden, matrassen en topmatrassen. En natuurlijk zijn er vele kleurmogelijkheden.

Compleet vanaf € 6795,-

Bestaande uit:
– Kiruna hoofdbord
– Kiruna boxsprings vlak
– Kiruna Sami/Unik matras(sen)
– Kiruna topmatras Pura-latex/Wol
– 160/180/200 x 200

Auping Kiruna boxspring

Hoofdborden Auping Kiruna boxspring

Er zijn meerdere hoofdborden beschikbaar voor de Auping Kiruna boxspring. Allereerst de 2 hoofdborden uit het Kiruna assortiment, Sami en Unik. Het Sami hoofdbord is 7 cm dik en 105 cm hoog vanaf de grond. Het Unik hoofdbord is iets dikker (9 cm) en kan geleverd worden in 2 hoogten: 105 en 115 cm. Daarbij kan de Unik voorzien worden van houten panelen aan de zijkant.

Maar ook is het mogelijk om de Kiruna te combineren met alle hoofdborden uit het Auping Original assortiment (Dublin, Dominica, Nice, Portofino en Valencia). 

Wat voorbeelden:

Auping Kiruna boxspring
Auping boxspring met hoofdbord Valencia
Auping Kiruna
Auping boxspring met hoofdbord Portofino

Auping Kiruna matrassen

De Auping Kiruna matrassen worden in dezelfde kleur geleverd als de boxspring en hoofdbord. Deze matrassen zijn voorzien van een 7-zone, pocketveer interieur. Zones zijn bedoeld om op elk gedeelte van het lichaam de juiste steun te geven. Zo zijn schouders relatief licht en steken wat meer uit. Daarom is de matras in die zone wat soepeler. Maar het heupgedeelte is juist iets steviger, omdat dat een wat zwaarder lichaamsdeel is. De comfortlaag van de matras is gemaakt van HR-schuim; dit schuim ondersteund perfect en ventileert uitstekend door de zeer opencellige structuur. Verkrijgbaar in soepel, medium, stevig en extra stevig. De keuze hiervoor hangt samen met postuur, lighouding en voorkeur.

De Kiruna matras is er in 2 varianten, die zich onderscheiden door uiterlijk. De Unik matras heeft een biesrand rondom de matras en 4 handgrepen aan de zijkant, wat deze matras een wat robuuster uiterlijk geeft. De Sami matras is “vlak” gestoffeerd, voor een wat ranker uiterlijk.

Auping Kiruna matrassen

Topmatrassen Kiruna

Een van de voordelen van topmatrassen (buiten het heerlijke ligcomfort), is het opmaken er van. Dat is lichter dan een matras en dus kost het minder moeite om de molton en hoeslaken om de topmatras heen te doen. Er zijn 2 varianten van de Kiruna topmatras. Beide hebben een kern van Pura-latex. Deze zeer soepele latex soort heeft een zeer open structuur, wat voor een hoge flexibiliteit en ventilatie zorgt. Het verschil zit in de afdekking. Er is keuze uit een comfortlaag van wol of paardenhaar.

Auping Kiruna topmatras met wol
Auping Kiruna topmatras met paardenhaar

Stoffen en kleuren

Met de veelzijdige Auping stoffencollectie, die bestaat uit verschillende soorten stof en kleuren, kunt u oneindig variëren en uw Kiruna boxspring de uitstraling geven die u wenst. Stuk voor stuk hoogwaardige stoffen die zeer prettig en comfortabel aanvoelen, een mooie uitstraling hebben en ontworpen met een duurzaam karakter.

Back To Top