Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping matrassen

Auping Matrassen

Heerlijk slapen door perfecte ondersteuning en ventilatie zijn de kenmerken van de Auping matrassen. Een matras moet goed naar de contouren van jouw lichaam voegen en daarbij zorgen dat je rug in een zo natuurlijk mogelijke houding ligt. Het gevolg is minimale spierspanning, wat de nachtrust zeer ten goede komt. Wanneer een matras zich goed om het lichaam sluit, worden ook de drukpunten verminderd, zodat je minder zult “woelen” in bed en rustiger slaapt.

Daarbij is het belangrijk dat een matras meehelpt aan een prettig en aangenaam slaapklimaat en dus niet te warm of te koud aanvoelt. Transpiratie moet snel afgevoerd worden, zodat het bed niet klam aanvoelt. Auping matrassen zijn aan één zijde beslaapbaar: De bovenkant van de Auping matrassen zijn van de best absorberende materialen gemaakt, en de onderkant van de best ventilerende materialen. Auping matrassen hoeven niet gedraaid te worden.

Alle Auping matrassen zijn voorzien van een pocketveren kern.

Persoonlijke voorkeur

De keuze voor een bepaalde matras hangt grotendeels van persoonlijke voorkeur af. De een houdt nu eenmaal van een zachtere matras dan de ander. Belangrijke factoren zijn onder andere ook slaaphouding, postuur, eventuele klachten en slaapklimaat. Lees meer over de juiste keuze voor een matras.

Er zijn 5 soorten Auping matrassen: Inizio, Adagio, Evolve, Elysium en Elite. Elke matras heeft een eigen kenmerk. Ze onderscheiden zich in opbouw en materialen. Maar ook in stevigheid. Wil je bijvoorbeeld een stevig matras? Dan kun je het beste voor de Adagio of Evolve matras kiezen. Wanneer een zachte matras de voorkeur heeft, kies dan voor de Elysium of Elite. 

De Inizio, Adagio en Elite matrassen hebben een comfortlaag van een latex-variant. Dit materiaal heeft het voordeel dat het zeer goed ventileert en flexibel (rekbaar) is. Het voegt zich daarom goed naar de contouren van het lichaam. De Auping Evolve en Elysium hebben een comfortlaag van zeer speciaal 3-D materiaal. Buiten het feit dat deze matrassen het beste ventileren, zijn deze matrassen ook 100% circulair. De materialen zijn keer op keer te hergebruiken voor een nieuw matras.

De Auping matrassen

Auping matras Inizio

De Inizio matras heeft 3 comfortzones en is 18cm hoog. De latex comfortlaag voegt zich uitstekend naar het lichaam en voelt heerlijk aan. De Inizio heeft een soepel ligcomfort, je zakt eerst iets in de matras voor je de steun van de pocketveren kern voelt.

De matrastijk van de Auping Inizio is anti-allergisch. Optioneel kan deze matras uitgevoerd worden met een afneembare, wasbare matrastijk.

Vanaf € 595,-

Auping matras Adagio

De Adagio matras van Auping heeft 5 comfortzones en is 20 cm hoog. De Perfo latex comfortlaag voegt zich door de flexibiliteit nog beter naar het lichaam en ventileert uitstekend. Door gebruik te maken van een drukverdeler, voelt de Adagio zeer stabiel aan. Het ligcomfort van de Adagio is medium.

De matrastijk van de Auping Inizio is anti-allergisch. Optioneel kan deze matras uitgevoerd worden met een afneembare, wasbare matrastijk.

Vanaf € 895,-

Back To Top