skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping matrassen Amsterdam

Auping Matrassen

Heerlijk slapen door perfecte ondersteuning en ventilatie zijn de kenmerken van de Auping matrassen. Een matras moet goed naar de contouren van jouw lichaam voegen en daarbij zorgen dat je rug in een zo natuurlijk mogelijke houding ligt. Het gevolg is minimale spierspanning, wat de nachtrust zeer ten goede komt. Wanneer een matras zich goed om het lichaam sluit, worden ook de drukpunten verminderd, zodat je minder zult “woelen” in bed en rustiger slaapt.

Daarbij is het belangrijk dat een matras meehelpt aan een prettig en aangenaam slaapklimaat en dus niet te warm of te koud aanvoelt. Transpiratie moet snel afgevoerd worden, zodat het bed niet klam aanvoelt. Auping matrassen zijn aan één zijde beslaapbaar: De bovenkant van de Auping matrassen zijn van de best absorberende materialen gemaakt, en de onderkant van de best ventilerende materialen. Auping matrassen hoeven niet gedraaid te worden.

Alle Auping matrassen zijn voorzien van een pocketveren kern.

Persoonlijke voorkeur

De keuze voor een bepaalde matras hangt grotendeels van persoonlijke voorkeur af. De een houdt nu eenmaal van een zachtere matras dan de ander. Belangrijke factoren zijn onder andere ook slaaphouding, postuur, eventuele klachten en slaapklimaat. Lees meer over de juiste keuze voor een matras.

Er zijn 5 soorten Auping matrassen: Inizio, Adagio, Cresto, Maestro en Vivo. Elke matras heeft een eigen kenmerk. Ze onderscheiden zich in opbouw en materialen. Maar ook in stevigheid. Wil je bijvoorbeeld een stevig matras? Dan kun je het beste voor de Cresto kiezen. Wanneer een zachte matras de voorkeur heeft, kies dan voor de Inizio of Maestro. De Adagio en Vivo zitten wat stevigheid betreft hier tussen in. 

De Auping matrassen hebben een comfortlaag van een latex-variant. Dit materiaal heeft het voordeel dat het zeer goed ventileert en flexibel (rekbaar) is. Het voegt zich daarom goed naar de contouren van het lichaam.

De Auping matrassen

Auping matras InizioAuping matras Inizio

De Inizio matras heeft 3 comfortzones en is 18cm hoog. De latex comfortlaag voegt zich uitstekend naar het lichaam en voelt heerlijk aan. De Inizio heeft een soepel ligcomfort, je zakt eerst iets in de matras voor je de steun van de pocketveren kern voelt.

De matrastijk van de Auping Inizio is anti-allergisch. Optioneel kan deze matras uitgevoerd worden met een afneembare, wasbare matrastijk.

Vanaf € 495,-

Auping matras AdagioAuping matras Adagio

De Adagio matras van Auping heeft 5 comfortzones en is 20 cm hoog. De Perfo latex comfortlaag voegt zich door de flexibiliteit nog beter naar het lichaam en ventileert uitstekend. Door gebruik te maken van een drukverdeler, voelt de Adagio zeer stabiel aan. Het ligcomfort van de Adagio is medium.

De matrastijk van de Auping Inizio is anti-allergisch. Optioneel kan deze matras uitgevoerd worden met een afneembare, wasbare matrastijk.

Vanaf € 795,-

Auping matras CrestoAuping matras Cresto

De Cresto matras heeft 5 comfortzones en is 20 cm hoog. De latex Pura comfortlaag zorgt ervoor dat de Cresto zich nauwkeurig aansluit bij de contouren van het lichaam en optimale ondersteuning geeft. De Cresto heeft een stevig ligcomfort. Ideaal voor mensen die niet willen wegzakken in de matras en een stevig matras willen.

Dankzij de afneembare tijk kan de Cresto matras gemakkelijk schoon en hygienisch gehouden worden. Lees onderaan deze pagina over de opties van de matrastijk voor de Cresto, Maestro en Vivo.

Vanaf € 1095,-

Auping matras MaestroAuping matras Maestro

De Maestro matras heeft 5 comfortzones en is 22 cm hoog. De Talalay-latex comfortlaag en de asymmetrisch opgebouwde DPPS® pocketveren bieden optimale veerkracht en ondersteuning. De Auping Maestro heeft een soepel ligcomfort, ideaal voor mensen die voorkeur hebben voor een zachtere matras.

De schouderzone is uitgerust met een lagere pocketveer. Door de dikkere comfortlaag van visco-elastisch schuim (traagschuim) in dit gedeelte, ontstaat er minimale druk op de schouders.

Dankzij de afneembare tijk kan de Maestro matras gemakkelijk schoon en hygienisch gehouden worden. Lees onderaan deze pagina over de opties van de matrastijk voor de Cresto, Maestro en Vivo.

Vanaf € 1395,-

Auping matras VivoAuping matras Vivo

De Auping Vivo matras heeft 5 comfortzones en is 24 cm hoog. De unieke Talalay-latex comfortlaag is zeer flexibele en voegt zich uitstekend naar uw lichaam. In samenwerking met de asymmetrisch opgebouwde DPPS® pocketveren biedt dit optimale veerkracht en ondersteuning. De Vivo heeft een medium ligcomfort. Je zakt niet teveel weg en voelt directe steun van de matras.

De schouderzone is net als de Maestro uitgerust met een lagere pocketveer en een dikkere laag visco-elastisch schuim (traagschuim), zodat de schouders goed in de matras kunnen zakken en je minimale druk ervaart.

Ook bij de heupzone is een apart comfort gebruikt: Iets soepeler zodat er minder op heupen ontstaat.

Dankzij de afneembare tijk kan de Vivo matras gemakkelijk schoon en hygienisch gehouden worden. Lees daar meer over, onderaan deze pagina.

Vanaf € 1595,-

De matras-hoezen

De matrastijken van de Cresto, Maestro en Vivo matrassen zijn afritsbaar en zijn beschikbaar in 2 uitvoeringen:

“Natural” uitvoering

70% katoen, 15% polyamide, 15% viscose (chemisch reinigbaar).
Vulling: 600 gr/m², 50% schapenwol, 45% polyester, 5% wildzijde.

Deze optie is met name geschikt wanneer je het koud hebt in de winter en warm in de zomer. Wol zorgt altijd voor een behaaglijk en droog slaapklimaat. 

 

“Breeze” uitvoering

38% Tencel, 62% Polyester (machine wasbaar).
Vulling: 2 x 3D-Breisel 6,5mm en 5mm polyether

De Breeze uitvoering is de beste keuze wanneer je het vaak (onbehaaglijk) warm hebt in bed en daardoor veel transpireert. Of in een zeer goed geïsoleerd huis slaapt. Ook bij allergieën is de Breeze uitvoering de beste keuze: de matrastijk is wasbaar tot 60°.

Beoordeel deze pagina page
Back To Top