skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping Noa bed
Auping Noa bed

Auping Noa

De Auping Noa is het nieuwste ledikant van Auping en is ontworpen door de Deense designer en architect Eva Harlou. De Noa kenmerkt zich door een eenvoudige vorm en natuurlijke materialen. Gemaakt van sterk beukenhout met eikenfineer en verkrijgbaar in 6 kleuren. Daarbij is er keuze uit een opengewerkt hoofdbord en een dicht hoofdbord.

Compleet vanaf € 4155,-

Bestaande uit:
– omranding Noa
– hoofdbord Noa
– vlakke spiralen
– matras(sen) Inizio
– 160/180/200 x 200

Auping Noa bed Natural oak

Hoofdbord Auping Noa

De Auping Noa is optioneel compleet te maken met een hoofdbord. Deze is licht gebogen en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen; een opengewerkt hoofdbord en een dicht hoofdbord. De hoogte van de hoofdborden vanaf de grond gemeten, is 83 cm bij de lage uitvoering van het bed. Wanneer je voor de hoge uitvoering van het bed kiest, meet het hoofdbord 88 cm vanaf de grond.

Auping Noa met open hoofdbord
Auping Noa met dicht hoofdbord (2)

Bedpoten en wielsysteem

De Noa is standaard uitgevoerd met taps toelopende poten. Ze staan iets naar binnen, waardoor het een beetje lijkt alsof het bed zweeft in de slaapkamer. Bijzonder aan de Auping Noa zijn de optionele wielen. Deze zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Het bed is hiermee makkelijk te verplaatsen om bijvoorbeeld te stofzuigen.

De Noa is heeft een standaard een frame-hoogte van 31 cm, maar kan ook verhoogd worden naar 36 cm. Dat is de hoogte exclusief matras.

Auping Noa bed wielen
Auping Noa kleuren

Kleuren

De Noa kan afgewerkt worden in 6 beitskleuren.

  • Balanced oak
  • Midnight black oak
  • Soft white oak
  • Chocolate brown oak
  • Dark blue oak
  • Chalk grey oak
Bedtafel Auping Noa

Noa tafel

De Noa tafel met magazinehouder kan horizontaal of verticaal naast het bed gezet worden. De tafel is gemaakt van beuken multiplex met eiken fineer en gepoedercoat staal. Standaard voorzien van een afneembare magazinehouder van vilt. De afmeting van de tafel is 53×36. In horizontale stand is de tafel 32 cm hoog. Gekanteld kan het tafeltje in 3 hoogtes gezet worden: 53, 59 en 65 cm.

Auping slaapcomfort

Het belangrijkste is uiteindelijk het slaapcomfort. In de Auping Noa kunt u kiezen voor de spiraalbodems en matrassen van Auping. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur: 80% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. En de matrassen van Auping bieden de perfecte ondersteuning voor een goede nachtrust.

Back To Top