skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping Original boxsprings nieuw

Auping Original Boxspring

De nieuwe Auping Original boxsprings zijn voorzien van het unieke, door Auping ontwikkelde AVS® systeem, wat staat voor Actieve Ventilatie en Support. De basis van de Auping Original boxspring is een spiraal. De spiraalbodem is voor 80% open structuur en daardoor blijft de onderkant van de boxspring vrij voor aanvoer van frisse lucht.

De spiraalbodem heeft tevens meer dan 10.000 drukpunten die uw lichaam tijdens de nacht goed ondersteunen en het gewicht evenredig verdelen. In combinatie met bonell veren en de ventilerende toplaag is de Original boxspring de perfecte basis.

Vlak en elektrisch

De Auping Original boxspring is leverbaar in 4 uitvoeringen:

Vlak: De boxsprings zijn niet verstelbaar.
1-motorig: Het rugdeel is elektrisch en traploos verstelbaar, het voetendeel is met de hand verstelbaar in 6 posities.
2-motorig: Zowel rug- als voetendeel zijn elektrisch, traploos en onafhankelijk verstelbaar. Het voetendeel beweegt zicht met een zogenaamde knieknik.
3-motorig: Zowel rug- als voetendeel en hoofdsteun zijn elektrisch, traploos en onafhankelijk verstelbaar. Het voetendeel beweegt zicht met een zogenaamde knieknik.

Auping Original hoofdborden

Om uw boxspring compleet te maken, zijn er 5 hoofdborden ontwikkeld.

Auping matrassen en topmatrassen

De Auping Original boxspring is te combineren met alle Auping matrassen en topmatrassen

 

Stoffen en kleuren

Met de veelzijdige stoffencollectie die bestaat uit meer dan 130 kleuren, kun je oneindig variëren en uw Original boxspring de uitstraling geven die u wenst. Stuk voor stuk hoogwaardige stoffen die zeer prettig en comfortabel aanvoelen, een mooie uitstraling hebben en ontworpen met een duurzaam karakter.

Auping werkt nauw samen met stoffenfabrikant Kvadrat. Hun nieuwste ontwikkeling betreft de stof Revive, die gemaakt is van recyclede PET-flessen. Ook bijzonder is de stof Molly; een geweven, ongekleurde en ongebleekte schapenwollen stof. Kijk voor meer informatie over onze uitgebreide stoffencollectie.

Ervaar de Auping Original boxspring zelf

U bent van harte welkom in onze showroom, waar u de Auping boxsprings en alle mogelijkheden kunt zien en testen.

Dan kunnen we u goed adviseren en helpen om het juiste bed samen te stellen. U kunt ook alvast een kijkje nemen in onze webshop. Daar zijn alle opties en prijzen te vinden.

Bedvisie webshop
Back To Top