skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
auping original amsterdam
auping original amsterdam
Auping Original

Auping Original

De Auping Original is een “stand-alone” bed: Een bed zonder omrandig. Daardoor heeft de Original een strak en industrieel ontwerp. Eventueel kunt u voor een hoofdbord kiezen om het plaatje compleet te maken. Het hoofdbord is leverbaar in vele kleuren.

Complete Original vanaf € 2195,-

Bestaande uit:
– onderstel Original
– spiralen vlak
– matras(sen) Inizio
– 160/180/200 x 200

Auping Original

Hoogte

De instaphoogte zonder matras is 33 centimeter. Tel daar de matrasdikte bij op en u weet de totale hoogte van het bed. Optioneel kunt u kiezen voor verhogingspoten, welke het bed 7 cm hoger maken. Een hoger bed is niet alleen gemakkelijk om in en uit bed te stappen, ook het opmaken en stofzuigen onder het bed kost minder moeite.

Schuiven

Door het ontbreken van een omranding, zouden de matrassen kunnen wegschuiven. Het Auping bevestigingsysteem zorgt ervoor dat dat niet gebeurt. De Auping matrassen en bedbodems worden aan elkaar gekoppeld, zodat alles netjes blijft liggen. Dit wordt standaard bij de Auping bedden geleverd.

Spiraalbodems en matrassen

De Auping Original is te combineren met alle spiraalbodems en matrassen van Auping.

Ervaar de Auping Original zelf

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar u de Auping Original en alle mogelijkheden kunt zien en testen. Dan kunnen we u goed adviseren en helpen om het juiste bed samen te stellen.

Auping Original verstelbaar
Back To Top