skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
auping original amsterdam
auping original amsterdam
Auping Original

Auping Original

De Auping Original is een “stand-alone” bed: Een bed zonder omrandig. Daardoor heeft de Original een strak en industrieel ontwerp. Eventueel kunt u voor een hoofdbord kiezen om het plaatje compleet te maken. Het hoofdbord is leverbaar in vele kleuren.

Complete Original vanaf € 2155,-

Bestaande uit:
– onderstel Original
– spiralen vlak
– matras(sen) Inizio
– 160/180/200 x 200

Auping Original bed

Hoogte Auping Original

De instaphoogte zonder matras is 33 centimeter. Tel daar de matrasdikte bij op en u weet de totale hoogte van het bed. Optioneel kunt u kiezen voor verhogingspoten, welke het bed 7 cm hoger maken. Een hoger bed is niet alleen gemakkelijk om in en uit bed te stappen, ook het opmaken en stofzuigen onder het bed kost minder moeite.

Hoofdborden en framekleuren

Er is keuze uit 3 verschillende hoofdborden om de Original compleet te maken. Zo kunt u kiezen voor het houten Straight hoofdbord, welke uitgevoerd kan worden in 10 kleuren. Ook zijn zijn er 2 gestoffeerde hoofdborden, namelijk de Outline en Stitch. Deze worden bekleed met 1 van de vele Auping stofkleuren.

Ook het frame van de Original kan geleverd worden in 10 verschillende kleuren.

Auping Original framekleuren

Schuiven

Door het ontbreken van een omranding, zouden de matrassen kunnen wegschuiven. Het Auping bevestigingsysteem zorgt ervoor dat dat niet gebeurt. De Auping matrassen en bedbodems worden aan elkaar gekoppeld, zodat alles netjes blijft liggen. Dit wordt standaard bij de Auping bedden geleverd.

Auping spiraalbodems en matrassen

De Auping Original is te combineren met alle spiraalbodems en matrassen van Auping.

Ervaar de Auping Original zelf

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar u de Auping Original en alle mogelijkheden kunt zien en testen. Dan kunnen we u goed adviseren en helpen om het juiste bed samen te stellen.

Auping Original verstelbaar
Back To Top