skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping Tone boxspring

Auping Tone boxspring

De zeer luxe en complete Auping Tone boxspring heeft een slanke en eigentijdse uitstraling. Het stalen frame waar de boxspring op rust, heeft ronde poten en is leverbaar in 5 verschillende kleuren. Het zachte, zwevende hoofdbord (100cm hoog) past perfect bij het slanke design.

De gestoffeerde, pocketveren matrassen zijn voorzien van 5 comfortzones en bieden een uitstekende ondersteuning. De matras is voorzien van een luxe biesrand. De natuurlatex topmatras zorgt voor een heerlijk en comfortabel ligcomfort.

De Auping Tone boxspring is verkrijgbaar in diverse afmetingen en stofkleuren. Er zijn 5 framekleuren beschikbaar:

Auping Tone boxspring framekleuren
Compleet voor € 3495,-

Complete Auping Tone, bestaande uit:
– hoofdbord Tone
– boxsprings vlak
– frame Tone
– gestoffeerde matrassen
– 160/180 x 200/210

Auping Tone boxspring

Auping boxsprings

De basis van de Auping Tone boxspring is een spiraal. De spiraalbodem is voor 80% open structuur en daardoor blijft de onderkant van de boxspring vrij voor aanvoer van frisse lucht. De spiraalbodem heeft tevens meer dan 10.000 drukpunten die het lichaam tijdens de nacht goed ondersteunen en het gewicht evenredig verdelen. In combinatie met pocketveren en de ventilerende toplaag is de Tone boxspring de perfecte basis.

Auping Tone matras en topmatras

De gestoffeerde, pocketveren matras van de Auping boxspring Tone zijn beschikbaar in soft, medium en firm. De keuze voor een van deze stevigheden, hangt af van postuur, lighouding en voorkeur. De matrassen zijn verdeeld in 5 comfortzones (hoofd, schouders, onderrug, heupen en benen) zodat je altijd de juiste steun krijgt. Auping matrassen zijn niet keerbaar; de onderkant is voorzien van een ventilatiebodem en daarmee kunnen de matrassen bevestigd worden aan de boxspring. Zo blijft alles netjes recht liggen en schuiven de matrassen niet van de boxspring.

De matrassen worden uitgevoerd met een biesrand. Elke stofkleur heeft een vaste, bijpassende kleur voor de bies.

Back To Top