skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Auping Essential Ledikant
Auping Original

De beste matrassen bij Auping Amsterdam

Voor een goede nachtrust zijn bedden en matrassen van de beste kwaliteit nodig. Het matras moet uw lichaam ondersteunen, zodat er geen rug- en nekklachten kunnen ontstaan. Auping is een bekend merk dat matrassen levert van hoge kwaliteit. Bij Bedvisie in Amsterdam vindt u alle Auping modellen. Of u nu graag slaapt op een hard matras of toch liever een zachte variant koopt, u kunt de matrassen van Auping in Amsterdam zelf even uitproberen. Slaapspeciaalzaak Bedvisie heeft naast matrassen ook vele bedden, boxsprings en allerlei bedtextiel voor een groot slaapcomfort.

Veel keuze bij Auping Amsterdam

Auping staat voor kwaliteit. De bedden worden ontwikkeld naar aanleiding van drie vaste pijlers:

  • Ondersteuning
  • Drukverlaging
  • Ventilatie

auping amsterdamDeze combinatie zorgt voor een heerlijke nachtrust. Auping Amsterdam laat echt vakmanschap zien. Door de samenwerking met designers heeft u niet alleen een bed dat goed is voor uw lichaam, maar er ook nog eens prachtig uitziet. Veel bedden van Auping Amsterdam kunnen worden geleverd naar uw wensen. Bijvoorbeeld de Criade boxspring. Het slaapcomfort kan op verschillende manieren worden ingesteld, maar ook zijn er veel keuzemogelijkheden voor het uiterlijk. Het frame kan worden aangepast op de stof van uw keuze, bijvoorbeeld in de kleuren sparkling bronze of brique. Bij Auping in Amsterdam vindt u wat u zoekt.

Moderne of klassieke bedden

Heeft u een prachtig modern interieur in de slaapkamer en wilt u graag een bed van Auping Amsterdam dat hierbij past? Dat kan! Bijvoorbeeld de prachtige Auping Essential. De Essential bestaat uit een aluminium omranding en een hoofdbord van hout en kunststof en is verkrijgbaar in 5 prachtige kleuren. Bent u op zoek naar een tijdloze klassieker? Dan is de Auping Auronde echt wat voor u. Dit model doet al 40 jaar trouwe dienst en is bij uitstek het klassieke model van Auping en past in elke slaapkamer.

Back To Top