skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Avek boxspring Fier

Avek boxspring Fier

De Avek boxspring Fier is ontworpen door Hans Daalder. U kunt kiezen uit vele stofkleuren en uit 3 verschillende hoofdborden; Flak, Line en Styl.

De gestoffeerde matrassen zijn voorzien van een 5- zone pocketveren kern. De Optifoam comfortlaag zorgt voor de juiste ondersteuning en ventilatie. Standaard is de boxspring Fier uitgevoerd met een Optifoam (Koudschuim) topmatras, maar wanneer u een wat soepeler comfort wenst, kunt u (met meerprijs) ook kiezen voor de Innerzone-latex topmatras.

Avek boxspring Fier vanaf € 3295,-

Bestaande uit:

  • – Hoofdbord Flak
  • – Boxsprings vlak
  • – Gestoffeerde matrassen
  • – Topmatras Optifoam
  • – 160/180 x 200/210/220
Avek boxspring Fier Styl

Technische specificaties:

Totale bedhoogte in cm ca. 66
Vering in de box Pocketvering, 5 zones
Boxhoogte incl. pootjes ca. 38
Matrashoogte in cm ca. 18
Matraskern Pocketvering, 5 zones
Aantal slags pocketvering 6
Comfortlaag matras OptiFoam HR
Comfort matras standaard, stevig, extra stevig
Topperhoogte in cm ca. 10
Topperkern standaard OptiFoam HR koudschuim, met zones
Topperkern optioneel Innerzone latex, met zones
Matras/topperhoes afritsbaar ja
Uitvoeringen vast of elektrisch verstelbaar

Matrassen Avek Fier

De matrassen van de Avek Fier worden in dezelfde stofkleur geleverd als de boxspring en het hoofdbord. De matrassen hebben een pocketveren kern en zijn verdeeld in 5 zones. De schouderzone is bijvoorbeeld wat zachter, zodat je minimale druk ervaart. Maar bij heupen is de matras juist weer wat steviger, omdat daar juist wat meer steun nodig is.

De comfortlaag is gemaakt van Optifoam (koudschuim), wat goed ondersteund en optimaal ventileert. Deze pocketveer matrassen zijn leverbaar in 3 stevigheden: standaard, stevig en extra stevig. De keuze hiervoor hangt af van postuur, lighouding en voorkeur.

Topmatras Avek

De boxspringcombinatie is uitgerust met een Optifoam topmatras (koudschuim). HR-schuim, of koudschuim, heeft een zeer open celstructuur, waardoor het zeer goed ventileert. Niet alleen prettig voor het slaapklimaat, maar ook voor de levensduur van de topmatras. Het speciale is dat deze topmatras gezoneerd is, dus zachter bij schouders en steviger bij heupen.

Optioneel kan er gekozen worden voor de Innerzone-latex (meerprijs). Deze zorgt voor een soepeler ligcomfort en dus ideaal wanneer u wat zachter wilt slapen. Ook deze topmatras is voorzien van een zone-indeling.

Avek Fier Flak

Avek Fier Line

Avek Fier Styl

Avek boxspring Fier Flak
Avek boxspring Fier Line
Avek boxspring Fier Styl
Back To Top