skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Avek boxspring Simmer

Avek boxspring Simmer

De Avek boxspring Simmer heeft een zeer luxe uitstraling en kenmerkt zich door een wat soepeler ligcomfort. Onder andere de spiraalbodem onder de boxspring en het gebruik van natuurlijke materialen in de tijk van de topmatras, zorgen voor een fris slaapklimaat. De Avek Simmer is volledig naar persoonlijke wensen samen te stellen, met keuze uit diverse (top)matrassen, stoffen en hoofdborden.

Avek boxspring Simmer vanaf € 3895,-

Bestaande uit:
– Hoofdbord Dei
– Boxsprings vlak
– Gestoffeerde matrassen
– Topmatras Optifoam
– 160/180 x 200/210/220

Avek boxspring Simmer Loft

Technische specificaties:

Totale bedhoogte in cm ca. 69
Vering in de box Pocketvering, 5 zones
Boxhoogte incl. pootjes ca. 36
Matrashoogte in cm ca. 21
Matraskern Pocketvering, 7 zones
Aantal slags pocketvering 8
Thermish gehard ja
Comfortlaag matras OptiFoam HR
Comfort matras standaard, stevig, extra-stevig
Topperhoogte in cm ca. 12
Topperkern standaard OptiFoam HR, met zones
Topperkern optioneel Innerzone latex, met zones
Talalay Natural, met zones
Matras/topperhoes afritsbaar ja
Uitvoeringen vast en elektrisch verstelbaar

Matras Simmer

De matras van de Avek boxspring Simmer worden in dezelfde stofkleur geleverd als de boxspring en hoofdbord. Het speciale aan deze matras is de hogere, 8-slags pocketveer. Door de hogere vering is de matras wat soepeler en kan zich beter naar het lichaam vormen.

De comfortlaag is gemaakt van Optifoam (koudschuim), wat goed ondersteund en optimaal ventileert. Deze pocketveer matrassen zijn leverbaar in 3 stevigheden: standaard, stevig en extra stevig. De keuze hiervoor hangt af van postuur, lighouding en voorkeur.

Topmatras

De boxspringcombinatie is uitgerust met een Optifoam topmatras (koudschuim). HR-schuim, of koudschuim, heeft een zeer open celstructuur, waardoor het zeer goed ventileert. Niet alleen prettig voor je slaapklimaat, maar ook voor de levensduur van de topmatras. Het speciale is dat deze topmatras gezoneerd is, dus zachter bij schouders en steviger bij heupen.

Optioneel kunt u kiezen voor 2 andere topmatrassen, namelijk de Innerzone-latex en Talalay-latex. De Innerzone is wat soepeler en dus ideaal wanneer je wat zachter wilt slapen. Talalay-latex is zeer soepel en vooral voor mensen die een zeer zacht bed willen. Talalay is een speciale bewerking van natuurlatex, waarbij de celstructuur zeer open gemaakt wordt, zodat het zeer rekbaar (en daarom soepel) is en bijzonder goed ventileert.

De tijk is gemaakt van natuurlijke materialen, waaronder Tencel en wol.

Avek Simmer Dei

Avek Simmer Loft

Avek Simmer Twirre

Avek boxspring Simmer Dei
Avek boxspring Simmer Loft
Avek boxspring Simmer Twirre
Back To Top