skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Avek boxsprings

Avek boxsprings

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen in Nederland. De kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. Ze maken vrijwel alles zelf, in eigen fabriek. Daardoor kan Avek een optimaal slaapcomfort waarborgen.

Een bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en relaxen, het is ook de blikvanger in de slaapkamer. Het is daarom van belang dat een bed niet alleen heerlijk slaapt, maar er ook goed uitziet. Alle Avek boxsprings zijn ontwerpen van Nederlandse bodem. Voor de Avek boxsprings Fier werkten ze samen met de gerenommeerde ontwerper Hans Daalder. Moeiteloos combineert hij zijn heldere en pure designstijl met een hoge mate van gebruiksgemak en begrijpelijke techniek. Een lust voor het oog en het beste voor een heerlijke nachtrust.

De Avek boxsprings in onze winkel

Avek Ninety boxspring

De zeer luxe Avek Ninety boxspring, wordt compleet geleverd met hoofdbord, boxsprings, gestoffeerde matrassen en luxe topmatras. De boxsprings, matrassen en topmatras zijn allen voorzien van een zone-verdeling, zodat deze het lichaam optimaal ondersteunen. Je kunt kiezen uit diverse stofkleuren en bedpoten.

Lees meer
Avek boxspring Fier Styl

De Avek boxspring Fier is ontworpen door Hans Daalder. Er is keuze uit vele stofkleuren en uit 3 verschillende hoofdborden; Flak, Line en Styl. Standaard is de boxspring Fier uitgevoerd met een Optifoam (Koudschuim) topmatras, maar wanneer u een soepeler comfort wenst, kunt u ook kiezen voor de Innerzone-latex topmatras.

Lees meer
Avek boxspring Simmer Loft

De Avek boxspring Simmer heeft een zeer luxe uitstraling en kenmerkt zich door een wat soepeler ligcomfort. Door onder andere het gebruik van natuurlijke materialen in de tijk van de topmatras, heeft de Simmer een fris slaapklimaat. Samen te stellen met keuze uit diverse (top)matrassen, stoffen en hoofdborden.

Lees meer
Back To Top