Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl

Webshop

In onze webshop kunt u de spiralen en schotelbodems vinden met alle informatie en prijzen.

Bedbodems

De ondersteuning van de matras. De ideale bedbodem is veerkrachtig en goed ventilerend.

Boxsprings

De boxspring is een veelgebruikte bedbodem. Deze “doos met veren” bestaat al zeer lang. Vroeger werd de boxspring ook veel gebruikt in ledikanten als inzetbodem. Tegenwoordig is het een stand-alone bed: De boxspring staat op eigen poten, zonder omranding, in een kleur naar keuze. Daarop komt de matras en eventueel een topmatras.

Een van de voordelen van een boxspring is dat deze geen harde randen heeft en over het geheel veerkrachtig is. Dat geeft met name een voordeel wanneer u voor een 2-persoons matras kiest. Daarbij is een boxspring een zeer goed ventilerende bedbodem. Al onze boxsprings hebben een pocketveren interieur. In onze winkel kunt u boxsprings vinden van Auping, Bedding Concepts, Eastborn, Polypreen en Tempur.

Geschikt voor alle soorten matrassen.

Spiraalbodems

De spiralen van Auping zijn zogenaamde dwarsgespannen spiralen: De korte overbrugging zorgt voor een betere ondersteuning en levensduur. Van alle bedbodems heeft de spiraal de meest open structuur, waardoor de spiraal uitstekend ventileert.

De spiraalbodem is geschikt voor de meeste ledikanten en is leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen, zoals elektrisch verstelbaar.

De spiraalbodem is vooral geschikt voor pocketveer matrassen.

Schotelbodems

Deze bodems kenmerken zich door een oppervlak die bestaat uit meerdere, apart bewegende schotels. Dit is de meest flexibele bedbodem die zeer goed om het lichaam vormt.

In onze winkel hebben wij de schotelbodems van Tempur. Deze zijn in meerdere afmetingen en uitvoeringen leverbaar. Daarbij is elke schotel apart in te stellen in stevigheid.

De schotelbodem is vooral geschikt voor soepele schuimmatrassen, zoals traagschuim- en latexmatrassen.

Lattenbodems

Een goede lattenbodem heeft meerdere veerkrachtige latten. De meest voorkomende lattenbodems hebben 28 of 42 latten verspreid over het geheel. De keuze hiervoor hangt ook samen met de keuze voor het matras. Over het algemeen is een 28-lats bodem zeer geschikt voor pocketvering matrassen en de 42-lats bodem komt vooral voor bij (soepele) schuimmatrassen.

De beukenhouten latten zijn in lagen op elkaar verlijmd. Zo ontstaat een goede levensduur. Daarbij zijn de ideale lattenbodems uitgerust met “overhangende” latten: De latten zijn veerkrachtig opgehangen boven het raamwerk, waardoor de bodem flexibeler is. En wanneer er 2 lattenbodems tegen elkaar aangelegd worden in een 2-persoons bed, heeft u minder last van een harde rand in het midden.

Geschikt voor alle soorten matrassen.

Back To Top