skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Bedding Concepts - Boxsprings

Bedding Concepts boxsprings - Nederlands fabrikaat

Bedding Concepts is een beddenmaker uit Oisterwijk en produceert zelf al haar bedden. De boxsprings van Bedding Concepts zijn betaalbaar en van zeer hoge kwaliteit. In onze winkel hebben wij de City collectie. Deze complete boxspringcombinaties zijn al verkrijgbaar vanaf € 1599,- (160×200). Dan bestaat de boxspring uit een hoofdbord, boxsprings, gestoffeerde pocketvering matrassen en een luxe topmatras. 

Door de keuze uit verschillende matrassen en topmatrassen is het ligcomfort volledig naar wens samen te stellen. Ook het uiterlijk kunt u zelf bepalen, met keuze uit diverse hoofdborden en kleuren. In onze winkel hebben wij een aantal City boxsprings staan, met de divere matrassen en topmatrassen. 

Boxspring City Karachi
Boxspring City Dallas

Heerlijk koel slapen op de City boxsprings

De topmatras van Bedding Concepts zijn zonder meerprijs voorzien van een “CoolPlus” tijk (hoes). Deze matrastijken helpen mee aan uw nachtrust. CoolPlus zorgt altijd voor een behaaglijk en droog slaapklimaat, zodat u het niet te warm of te koud heeft. Deze matrastijken zijn afritsbaar en machine wasbaar. 

Webshop

Nieuwsgierig? In onze winkel hebben wij een aantal City boxsprings van Bedding Concepts staan. In onze webshop kunt u de boxsprings alvast bekijken en zien welke opties er mogelijk zijn. En u bent van harte welkom in onze winkel om de bedden eens te testen!

Bedvisie webshop
Back To Top