skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Castella hoofdkussens en dekbedden

Advies

Voor een persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze winkel. U kunt uw vraag ook stellen via onze contactpagina en uiteraard kunt u ons ook bellen.

Castella hoofdkussens en dekbedden

Castella is een merk van het bekende Ducky Dons en is daardoor een oer Hollands dekbedmerk waarbij het hoogste slaapcomfort voor u als klant centraal staat. Om dit te garanderen worden alle dekbedden in Nederland geproduceerd door vakmensen met jarenlange ervaring en toepassing van de nieuwste productietechnieken. Voor de Castella hoofdkussens en dekbedden worden enkel de hoogwaardigste grondstoffen en materialen gebruikt. Zo bent u verzekerd van een product dat optimaal slaapcomfort biedt en waar u lang van zult genieten.

Hoofdkussens Castella

Castella hoofdkussens

De hoofdkussens van Castella zijn voorzien van een nek inkeping. Hierdoor zal het kussen zich prettiger om uw nek en schouder voegen en zorgen voor een uitstekende ondersteuning. De kussens zijn verkrijgbaar met diverse vullingen, zoals dons, Comforel en latex. Daarbij heeft Castella hoofdkussens met een ritssluiting, waardoor de kussens in hoogte en stevigheid aanpasbaar zijn.

Bekijk in de webshop

Dekbed Castella

Castella dekbedden

Castella dekbedden zijn gemaakt van de allerbeste materialen en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De synthetische dekbedden zijn voorzien van holle vezels, die voor een uitstekende ventilatie en isolatie zorgen. De ganzendonzen dekbedden van Castella zijn voorzien van het Downafresh Greenline label, een keurmerk voor dons-producten.

Bekijk in de webshop

Back To Top