skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Castella hoofdkussens en dekbedden

Advies

Voor een persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze winkel. U kunt uw vraag ook stellen via onze contactpagina en uiteraard kunt u ons ook bellen.

Castella hoofdkussens en dekbedden

Castella is een merk van het bekende Ducky Dons en is daardoor een oer Hollands dekbed- en kussenmerk waarbij het hoogste slaapcomfort voor de  klant centraal staat. Om dit te garanderen worden alle dekbedden in Nederland geproduceerd door vakmensen met jarenlange ervaring en toepassing van de nieuwste productietechnieken. Voor de Castella hoofdkussens en dekbedden worden enkel de hoogwaardigste grondstoffen en materialen gebruikt. Zo bent u verzekerd van een product dat optimaal slaapcomfort biedt en waar u lang van zult genieten.

Hoofdkussens Castella

Castella hoofdkussens

De hoofdkussens van Castella zijn voorzien van een nek inkeping. Hierdoor zal het kussen zich prettiger om uw nek en schouder voegen en zorgen voor een uitstekende ondersteuning. De kussens zijn verkrijgbaar met diverse vullingen, zoals dons, Comforel en latex. Daarbij zijn de Castella Agana hoofdkussens voorzien van een ritssluiting, waardoor dit kussen in hoogte en stevigheid aanpasbaar is.

Vanaf € 69,-
Dekbed Castella

Castella dekbedden

Castella dekbedden zijn gemaakt van de allerbeste materialen en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De synthetische dekbedden zijn gevuld met holle vezels, die voor een uitstekende ventilatie en isolatie zorgen. De heerlijk zacht en lichte ganzendonzen dekbedden van Castella zijn voorzien van het RDS- en Downafresh Greenline label. Dit zijn keurmerken voor dons-producten.

Vanaf € 59,-
Back To Top