skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl

Advies

Voor een persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze winkel. U kunt uw vraag ook stellen via onze contactpagina en uiteraard kunt u ons ook bellen.

Corona beleid Bedvisie

Naar aanleiding van alle ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus, informeren wij hierbij over de maatregelen die wij hebben getroffen, waarbij de gezondheid van onze klanten en onszelf voorop staan.

Onze winkel is gewoon geopend en zullen wij de richtlijnen van het RIVM strikt volgen. Omdat wij zeer goed begrijpen dat mensen angstig kunnen zijn om onze winkel te bezoeken, willen we er op attenderen dat je bij ons ook een afspraak kunt maken om na sluitingstijd naar de winkel te komen. Dus wanneer je op zoek bent naar een goed bed en /of matras, neem dan contact met ons op. Wij nemen 1 afspraak per avond aan, zodat we kunnen garanderen dat er geen andere klanten zijn en je de hele winkel voor jezelf hebt.

Je kunt overdag gewoon naar de winkel komen tijdens openingstijden. Onze winkel is ruim opgezet, waardoor er altijd voldoende afstand tussen alle personen is.


Hygiëne protocol in de winkel

We volgen de richtlijnen van het RIVM op. Alles is er op gericht om besmetting te voorkomen. Dit betekent o.a.

  • Wij schudden geen handen en blijven op gepaste afstand
  • Wij reinigen nog vaker de winkel, met extra aandacht voor o.a: deurklink, tafel en pinautomaat
  • Wij vragen zo veel mogelijk contactloos te betalen. Via pinautomaat met bankpas of contactloos via telefoon
  • Wij vragen iedereen te hoesten en niezen in de elleboog en gebruik te maken van papieren zakdoeken
  • Wij bieden de mogelijkheid tot handen te wassen wanneer je dat wilt.
  • Wij hebben speciale kussenhoezen die je kunt gebruiken tijdens het testen van kussens/matrassen.

Je kunt ervan uitgaan dat wij direct thuis blijven, wanneer we verkouden of grieperig zijn.


Hygiëne protocol bij bezorgen en monteren

Bij het leveren van bestellingen:

  • Onze monteurs zullen gepaste afstand houden tijdens het bezorgen. Mogelijk vraagt je thuissituatie erom dat onze bezorgmedewerker je tijdens het installeren vraagt om de ruimte te verlaten.
  • Monteurs hebben anti bacteriële handgel in de auto. Het kan zijn, dat de monteurs vragen of ze hun handen mogen wassen.
  • Betalingen kunnen bij aflevering contactloos worden voldaan. De monteurs nemen geen contant geld aan. Ook kan het factuurbedrag 1 dag voor levering per bank worden voldaan.
  • Als je ziek bent, verkouden of andere signalen die mogelijk wijzen op Corona, verzoeken wij even contact met ons op te nemen. In overleg zullen we dan een nieuwe afspraak inplannen, omdat wij ook onze jongens graag gezond houden.
Back To Top