skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl

Eastborn boxsprings en matrassen

Eastborn is een producent van kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen, zoals boxsprings, matrassen, bedden, lattenbodems, nachtkastjes en andere accessoires die in een slaapkamer thuis horen. In een zeer moderne fabriek in Vroomshoop worden alle boxsprings en matrassen geproduceerd.

Eastborn boxsprings en matrassen staan synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Uitsluitend de meest hoogwaardige materialen worden gebruikt tijdens de fabricage van een matras of boxspring. Deze materialen voldoen aan de aller-strengste eisen. De boxsprings en matrassen worden voortdurend getest op duurzaamheid en ligcomfort. Door intensieve samenwerking met verschillende toeleveranciers wordt een constante topkwaliteit van de matrassen, boxsprings en bedden gegarandeerd.

Eastborn matrassen

Matrassen

Eastborn heeft een aantal pocketvering matrassen in de collectie. De matrassen zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en uitvoeringen. Deze kunnen zelfs gecombineerd worden binnen een 2-persoonsmatras; een zogenaamd “partnersysteem”.

Eastborn matras Sixty Excellent C

Matras Sixty Excellent

De matras Sixty Excellent is zeer goed getest door de Consumentenbond (gedeelde 2e plaats). Om dat te vieren, ontvangt u tijdelijk de 2e matras voor de halve prijs (25% korting). Ook wanneer u 1 x 1-persoons matras aanschaft, of een 2-persoons matras, krijgt u dezelfde korting, namelijk 25%.

Lees meer
Eastborn boxspring Energy

Eastborn Energy boxspring

De Energy boxspring is de opvolger van de best geteste Nummer 10 boxspring. Deze boxspring heeft een strak uiterlijk en is leverbaar in een vlakke en elektrische uitvoering. Daarbij kunt u kiezen uit meerdere afmetingen, kleuren en (top)matrassen.

Lees meer
Eastborn Sixty boxspring

Eastborn Sixty boxspring

De Sixty boxspring is compleet uitgevoerd met hoofdbord, boxsprings (vlak of elektrisch), matras(sen), topmatras en bedpoten. Het speciale aan de Sixty is dat de boxspring, net als de matras, een 7-zone pocketveren interieur heeft. Verkrijgbaar in meerdere afmetingen, kleuren en keuze uit 2 verschillende hoofdborden.

Lees meer
Webshop

Webshop

Nieuwsgierig naar alle opties en prijzen? De Eastborn boxsprings en matrassen zijn te bekijken en eventueel te bestellen in onze webshop. Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel om de collectie te komen bekijken en te testen. Dan kunnen we u goed informeren over alle mogelijkheden en helpen om de juiste keuze te maken.

Naar de webshop
Back To Top