Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Eastborn bedden

Eastborn boxsprings en matrassen

Eastborn is een producent van kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen, zoals boxsprings, matrassen, bedden, lattenbodems, nachtkastjes en andere accessoires die in een slaapkamer thuis horen. In een zeer moderne fabriek in Vroomshoop worden alle boxsprings en matrassen geproduceerd.

Eastborn boxsprings en matrassen staan synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Uitsluitend de meest hoogwaardige materialen worden gebruikt tijdens de fabricage van een matras of boxspring. Deze materialen voldoen aan de aller-strengste eisen. De boxsprings en matrassen worden voortdurend getest op duurzaamheid en ligcomfort. Door intensieve samenwerking met verschillende toeleveranciers wordt een constante topkwaliteit van de matrassen, boxsprings en bedden gegarandeerd.

Eastborn matras

Eastborn matrassen

Eastborn heeft een aantal pocketvering matrassen in de collectie. De matrassen zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en uitvoeringen. Deze kunnen zelfs gecombineerd worden binnen een 2-persoonsmatras; een zogenaamd “partnersysteem”.

Eastborn boxspring facet

Eastborn boxsprings

De boxsprings zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Er is keuze uit diverse hoofdborden, boxsprings, matrassen en topmatrassen. En kleuren natuurlijk. Zo kunt u uw Eastborn boxspring volledig naar wens samenstellen.

Lees meer
Webshop

Webshop

Nieuwsgierig naar alle opties en prijzen? De boxsprings en matrassen zijn alvast te bekijken en eventueel te bestellen in onze webshop. Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel om de collectie te komen bekijken en te testen. Dan kunnen we u goed informeren over alle mogelijkheden en helpen om de juiste keuze te maken.

Naar de webshop
Back To Top