skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl

Eastborn Amsterdam

Eastborn is een producent van kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen, zoals boxsprings, matrassen, bedden, lattenbodems, nachtkastjes en andere accessoires die in een slaapkamer thuis horen. In een zeer moderne fabriek in Vroomshoop produceert Eastborn haar slaapsystemen.

Eastborn boxsprings en matrassen staan synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Uitsluitend de meest hoogwaardige materialen worden gebruikt tijdens de fabricage van een matras of boxspring. Deze materialen voldoen aan de aller-strengste eisen. De boxsprings en matrassen worden voortdurend getest op duurzaamheid en ligcomfort. Door intensieve samenwerking met verschillende toeleveranciers wordt een constante topkwaliteit van de matrassen, boxsprings en bedden gegarandeerd.

Boxsprings Amsterdam - Eastborn Nummer 10

Boxspring nummer 10

Deze voordeelcombinatie is 3 keer als beste getest door de consumentenbond.
Deze superscherp geprijsde boxspring is samengesteld met producten uit het Eastborn assortiment. De boxspring heeft meerdere opties, zoals verschillende stevigheden in de matras, verschillende topmatrassen, een hoger of lager hoofdbord, kleuren enz.

Lees meer
Eastborn boxspring Energy

Boxspring Energy

De nieuwe Eastborn boxspring Energy is de opvolger van de best geteste Nummer 10 boxspring. Deze boxspring heeft een strak uiterlijk en is leverbaar in een vlakke en elektrische uitvoering. Daarbij kunt u kiezen uit meerdere afmetingen, kleuren en (top)matrassen.

Lees meer

Eastborn matrassenEastborn matrassen - Feel Fit P12

Eastborn heeft een aantal pocketvering matrassen in de collectie

In onze beddenwinkel hebben wij alle Eastborn Feel Fit pocketveermatrassen. Deze pocketveer matrassen zijn in zowel normale uitvoering, als gestoffeerde uitvoering te verkrijgen. De gestoffeerde uitvoering wordt gecombineerd met een topmatras.

Prijzen en opties van deze matrassen kunt u ook in onze webshop bekijken.

Eastborn boxsprings

De Eastborn boxsprings kunnen uitgevoerd worden met verschillende soorten boxsprings. Deze onderscheiden zich door slaapcomfort en uiterlijk.

U kunt kiezen uit 3 series:

Eastborn Easy

  • 20 cm hoog
  • Bonnelvering interieur

Eastborn Smart

  • 20 of 25 cm hoog
  • Pocketveren interieur

Eastborn Perfect

  • 30 cm hoog
  • Pocketveren interieur

Kleuren en stoffen

Back To Top