skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl

Eastborn boxsprings en matrassen

Eastborn is een producent van kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen, zoals boxsprings, matrassen, bedden, lattenbodems, nachtkastjes en andere accessoires die in een slaapkamer thuis horen. In een zeer moderne fabriek in Vroomshoop produceert Eastborn haar slaapsystemen.

Eastborn boxsprings en matrassen staan synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Uitsluitend de meest hoogwaardige materialen worden gebruikt tijdens de fabricage van een matras of boxspring. Deze materialen voldoen aan de aller-strengste eisen. De boxsprings en matrassen worden voortdurend getest op duurzaamheid en ligcomfort. Door intensieve samenwerking met verschillende toeleveranciers wordt een constante topkwaliteit van de matrassen, boxsprings en bedden gegarandeerd.

Eastborn matras Sixty Excellent C

Eastborn matras Sixty Excellent

De Eastborn matras Sixty Excellent is zeer goed getest door de Consumentenbond (gedeelde 2e plaats). Om dat te vieren, ontvangt u tijdelijk de 2e matras voor de halve prijs (25% korting). Ook wanneer u 1 x 1-persoons matras aanschaft, of een 2-persoons matras, krijgt u dezelfde korting, namelijk 25%.

Lees meer
Eastborn boxspring Energy

Boxspring Energy

De nieuwe Eastborn boxspring Energy is de opvolger van de best geteste Nummer 10 boxspring. Deze boxspring heeft een strak uiterlijk en is leverbaar in een vlakke en elektrische uitvoering. Daarbij kunt u kiezen uit meerdere afmetingen, kleuren en (top)matrassen.

Lees meer

Eastborn matrassen

Eastborn heeft een aantal pocketvering matrassen in de collectie. De matrassen zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en uitvoeringen. Deze kunnen zelfs gecombineerd worden binnen een 2-persoonsmatras; een zogenaamd “partnersysteem”. Dat wil zeggen dat de matras gewoon als 2-persoons-uitvoering geleverd wordt (dus 1 grote matras), maar een kant is bijvoorbeeld stevig en de andere kant is dan soepel.

De Eastborn matrassen zijn in zowel normale uitvoering, waar direct op geslapen kan worden, als gestoffeerde uitvoering te verkrijgen. De gestoffeerde uitvoering wordt gecombineerd met een topmatras.

Back To Top