skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Boxspring Eastborn Energy

Eastborn boxspring Energy

De nieuwe Eastborn boxspring Energy is de opvolger van de best geteste Nummer 10 boxspring. Deze boxspring heeft een strak uiterlijk en is leverbaar in een vlakke en elektrische uitvoering. Daarbij kunt u kiezen uit meerdere afmetingen, kleuren en (top)matrassen.

Verschillende opties

  • meerdere stoffen en kleuren
  • Niet-verstelbaar of elektrisch-verstelbaar
  • Gestoffeerde matrassen in soepel (tot ± 85 kg) of medium (vanaf ± 85 kg)
  • Hoofdbord 95cm hoog of 110cm hoog
  • Hoofdbord oversized (meerprijs)
  • Topmatras HR-schuim (standaard) of natuurlatex (meerprijs)
  • verschillende bedpoten
Bedvisie webshop

Boxspring Energy vlak

Eastborn boxspring Energy vlak

Boxspring Energy elektrisch

Eastborn boxspring Energy elektrisch

Hoofdbord Energy

Het strakke hoofdbord van de Energy boxspring is in 2 hoogten verkrijgbaar, namelijk 95cm of 110cm hoog. Over het algemeen raden wij de 110cm hoge uitvoering aan, omdat de instaphoogte ± 66cm is. Standaard is de breedte van het hoofdbord gelijk aan de boxspringbreedte. Optioneel kun je het hoofdbord oversized nemen; 20cm breder dan de bedbreedte.

 

Boxspring Energy en poten

Je kunt kiezen voor een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering. De vlakke, niet-verstelbare boxsprings hebben een hoogte van 27cm en de elektrisch verstelbare zijn 25cm hoog.

De boxspring is standaard uitgevoerd met rechthoekige, houten poten in 4 kleuren. Optioneel kun je ook kiezen voor luxe, conische poten of Retro poten.

 

Matrassen Energy

De matrassen van de Energy worden in dezelfde stofkleur geleverd als de boxspring. Je hoeft namelijk alleen de topmatras op te maken. De matrassen zijn eigenlijk de Feel Fit P6 matrassen uit de Eastborn collectie. Deze pocketveer matrassen zijn leverbaar in 2 stevigheden: Standaard en stevig.

 

Topmatras Energy

De boxspringcombinatie is uitgerust met een HR-schuim topmatras. HR-schuim, of koudschuim, heeft een zeer open celstructuur, waardoor het zeer goed ventileert. Niet alleen prettig voor je slaapklimaat, maar ook voor de levensduur van de topmatras. Optioneel kun je de Energy ook uitvoeren met een soepeler natuurlatex topmatras.

Back To Top