skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Eastborn boxsprings

Eastborn boxsprings

De Energy boxsprings zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Er is keuze uit diverse hoofdborden, boxsprings, matrassen en topmatrassen. En kleuren natuurlijk. Zo kunt u uw Eastborn boxspring volledig naar wens samenstellen.

Compleet vanaf € 1995,-

Bestaande uit:

  • – Hoofdbord
  • – boxsprings niet-verstelbaar
  • – pocketveer matras(sen)
  • – topmatras
  • – verschillende bedpoten
  • – 160/180 x 200/210
Eastborn boxspring facet

Eastborn hoofdborden

Om de boxspring compleet te maken, is er keuze uit verschillende hoofdborden in allerlei vormen en maten. Strak, knoopjes, slank of robuust, u kunt de boxsprings combineren met alle hoofdborden uit de collectie. Sommige hoofdborden kunnen zelfs in diverse hoogtes gekozen worden. Wat voorbeelden:

Boxspring boxsprings

De basis voor een boxspringcombinatie, is de boxspring zelf. Simpel gezegd, is een boxspring een “doos met binnenvering”. Eastborn boxsprings zijn voorzien van een pocketveren kern. Dat zorgt voor perfecte ondersteuning en drukverdeling. Een goede boxspring heeft geen harde randen, zodat de boxspring overal dezelfde veerkracht heeft. Dat is met name prettig wanneer u kiest voor een 2-persoons matras uit 1 stuk. Er zijn dan nergens harde randen te voelen.

Eastborn heeft 2 type boxsprings, namelijk de “Regular” boxsprings en de “Thin” boxsprings.

De Regular boxspring is 25 cm hoog en kan in zowel een vlakke- als een 2-motorige variant gekozen worden. De Thin boxspring is 9 cm hoog en heeft daardoor een rank uiterlijk. Ideaal voor mensen die het comfort van een boxspring willen, maar niet zo’n massaal bed willen. De Thin boxspring kan uitsluitend in een vlakke, niet-verstelbare uitvoering geleverd worden.

Seamless uitvoering

De maximale breedte van Eastborn boxsprings uit 1 stuk, is 120 cm breed. Maar op de foto bovenaan deze pagina, lijkt het alsof er toch een grote 2-persoons boxspring staat. Dat komt door de zogenaamde “Seamless” hoes. Er worden 2 1-persoons boxsprings geplaatst, met daaroverheen een mooie gestoffeerde hoes. Zo lijkt het 1 geheel. De meerprijs voor deze optie is € 200,-. De Seamless-uitvoering kan uitsluitend met vlakke-niet-verstelbare boxsprings gecombineerd worden.

De Eastborn matrassen en topmatrassen kunnen gewoon in een 2-persoons afmeting geleverd worden.

 

Matrassen en topmatrassen

De Eastborn boxsprings kunnen met alle matrassen gecombineerd worden. Er zijn verschillende Eastborn matrassen en topmatrassen. Wanneer u voor een topmatras kiest, worden de matrassen in dezelfde kleur geleverd als de boxspring (en eventueel hoofdbord). Dan hoeft alleen de topmatras opgemaakt te worden, wat een stuk gemakkelijker en lichter is. 

Back To Top