skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Eastborn Sixty boxspring

Eastborn Sixty boxspring

De Eastborn Sixty boxspring is compleet uitgevoerd met hoofdbord, boxsprings (vlak of elektrisch), matras(sen), topmatras en bedpoten. Het speciale aan de Sixty is dat de boxspring, net als de matras, een 7-zone pocketveren interieur heeft. Verkrijgbaar in meerdere afmetingen, kleuren en keuze uit 2 verschillende hoofdborden. De matrassen kunnen geleverd worden in een standaard, stevige of extra stevige uitvoering. De Eastborn Sixty wordt compleet geleverd met een luxe HR-schuim (koudschuim) topmatras. Wanneer u een soepeler ligcomfort wenst, kunt u (tegen meerprijs) ook kiezen voor een natuurlatexlatex topmatras of een ViVid-foam topmatras.

Compleet vanaf € 2795,-

Bestaande uit:
– Hoofdbord Sixty
– boxsprings niet-verstelbaar
– pocketveer matrassen gestoffeerd
– topmatras HR-schuim
– verschillende bedpoten
– 160/180 x 200

Eastborn Sixty boxspring

Hoofdbord Eastborn Sixty boxspring

Het strakke hoofdbord van de Energy boxspring is in 2 hoogten verkrijgbaar, namelijk 95cm of 110cm hoog. Over het algemeen raden wij de 110cm hoge uitvoering aan, omdat de instaphoogte ± 66cm is. Standaard is de breedte van het hoofdbord gelijk aan de boxspringbreedte. Optioneel kun je het hoofdbord oversized nemen; 20cm breder dan de bedbreedte.

Eastborn Sixty boxspring hoofdbord standaard
Eastborn Sixty boxspring hoofdbord Button

Sixty boxspring

De boxsprings van de Eastborn Sixty zijn voorzien van een 7-zone, pocketveren kern. Een zonering in de boxspring geeft extra steun aan de matras en dus het lichaam. Er is keuze voor een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering. Elektrische boxspring van Eastborn zijn altijd “2-motorig”; zowel rug- als beengedeelte is traploos en draadloos verstelbaar. Het beengedeelte is voorzien van een knie-knik, zodat u heerlijk kunt ontspannen in bed. 

Om het plaatje compleet te maken, zijn er ook verschillende pootjes beschikbaar. En natuurlijk verschillende stofkleuren:

Eastborn boxspring Sixty kleuren

Matrassen Sixty

De matrassen van de Sixty worden in dezelfde stofkleur geleverd als de boxspring. Zo hoeft u namelijk alleen de topmatras op te maken, wat een stuk lichter dan de matras is. De matrassen hebben een 7-zone, pocketveren kern met een HR-schuim (koudschuim) comfortlaag. Perfect voor ondersteuning en ventilatie. Leverbaar in 3 stevigheden: standaard, stevig en extra stevig. De keuze hiervoor hangt af van postuur, lighouding en voorkeur.

Topmatras Sixty

De boxspringcombinatie is uitgerust met een HR-schuim topmatras. HR-schuim, of koudschuim, heeft een zeer open celstructuur, waardoor het zeer goed ventileert. Niet alleen prettig voor slaapklimaat, maar ook voor de levensduur van de topmatras. Wanneer u een voorkeur heeft voor een soepel ligomfort, kunt u ook kiezen voor een natuurlatex topmatras, of de Vivid-foam topmatras. Vivid-foam is zeer zacht en soepel en ventileert zeer goed. 

Back To Top