skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Norma Accent matras - Bedvisie

Advies

Voor een persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze winkel. U kunt uw vraag ook stellen via onze contactpagina en uiteraard kunt u ons ook bellen.

Norma Accent matras

De Norma Accent matras is verkozen tot “best ventilerende matras” volgens de matrassentest van de Consumentenbond (juni 2017). Dit pocketveren matras scoorde ook zeer hoog op het gebied van ondersteuning, comfort en levensduur.

Om de Norma Accent matras nog extra te promoten, ontvang je tijdelijk de 2e matras voor de helft van de prijs. Wanneer je maar 1 matras wenst, krijg je 25% korting.

De Accent matras is daardoor al verkrijgbaar van € 599,- voor € 449,25   (70/80/90 x 200/210)

Deze matras heeft een wat steviger ligcomfort en is daardoor ideaal geschikt voor mensen die een matras zoeken waar je iets minder in weg zakt.

Comfort

De Accent matras is voorzien van een 7-zone, pocketveren kern; apart verpakte, stalen veren. Doordat de veren apart verpakt zijn, voegt de kern zich moeiteloos naar het lichaam. De zones zorgen voor de juiste ondersteuning. Omdat schouders bijvoorbeeld relatief licht zijn, wordt de matras op dat gedeelte zachter gemaakt, maar bij heupen juist iets steviger. Daarbij zijn de pocket bij heupen in honingraatstructuur geplaatst, wat voor een betere ondersteuning zorgt. 

De HR-schuim (koudschuim) comfortlaag voegt zich perfect naar het lichaam. HR-schuim heeft een zeer opencellige structuur, waardoor de ventilatie (en mede daardoor levensduur) optimaal is.

De matras is 24cm dik en is voorzien van handgrepen, zodat je de matras gemakkelijk kunt draaien.

Cool+Norma Accent matras - Cool+

Een van de meest speciale aspecten van de Norma Accent matras is het gebruik van Cool+ aan 1 zijde van de matras. Dit verkoelende materiaal is vooral uitstekend geschikt voor de zomer. Het zorgt voor een koeler slaapklimaat. Een koel slaapklimaat zorgt voor een gezondere en diepere slaap. Daarbij zul je ook minder transpireren.

Kenmerken Norma Accent matras

  • Matrashoogte 24cm
  • Pocketveren kern
  • Voorzien van handgrepen
  • Comfortlaag van koudschuim
  • 7-comfortzones
  • Cool+ matrastijk
  • Keuze uit soepel en stevig
Bedvisie webshop
Back To Top