skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Norma boxsprings en bedden

Norma boxsprings en matrassen

Norma is al 132 jaar een toonaangevend merk. De Norma boxsprings en matrassen zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer aantrekkelijke prijs.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Het ontwerpen van de producten vindt volledig in eigen huis plaats omdat er zo optimaal kan worden ingespeelt op hedendaagse wensen en behoeftes. Zo heb je de garantie dat jou Norma bed uitsluitend met de beste materialen wordt samengesteld, gebruikmakend van unieke technieken die van groot belang zijn voor het hoge comfortniveau. En met veel kennis en gevoel samengesteld door de vakmensen van Norma.

Norma Accent matras: Best ventilerende matras

De Norma Accent matras is verkozen tot “best ventilerende matras” volgens de matrassentest van de Consumentenbond (juni 2017). Dit pocketveren matras scoorde ook zeer hoog op het gebied van ondersteuning, comfort en levensduur.

Norma Accent matras - Bedvisie
Norma boxspring Timeless Jubileum

Norma Timeless boxspring collectie

De boxspring Timeless is al meer dan 10 jaar een van de meest verkochte boxspringset van Nederland. De Timeless serie bestaat uit een aantal modellen. In onze beddenwinkel staan de “Jubileum” en “Select”. Deze verschillen in prijs, slaapcomfort en opties.

De Norma boxsprings hebben ook nog eens een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding: De Timeless Jubileum is al geheel compleet verkrijgbaar voor € 1699,- en de Select voor € 2099,- (niet-verstelbare uitvoering, 140/160/180 x 200/210).

Norma Combispring matrassenNorma matrassen

Norma staat vooral bekend om de Combispring matrassen. Deze matrassen hebben een uniek, gepantenteerd systeem die uit een kern van HR-schuim bestaat, waarin honderden pocketveren zijn geplaatst.

De combispring matrassen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Back To Top