skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Norma matrassen Combispring

Advies

Voor een persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze winkel. U kunt uw vraag ook stellen via onze contactpagina en uiteraard kunt u ons ook bellen.

Norma Combispring matrassen

Norma matras Combispring kern

De Norma Combispring matrassen hebben een unieke kern die bestaat uit een goed ventilerend (HR) schuim waarin met de hand honderden veren zijn geplaatst. De unieke combinatie van volle kern met veren zorgt voor een stabiele ligging, actieve ondersteuning en uitstekende ventilatie. Niet te hard, niet te zacht. Omdat schouders een andere ondersteuning nodig hebben dat bijvoorbeeld de heupen, is de matras in 5 zones verdeeld. Een combispringmatras heeft geen harde randen dus over de gehele breedte en lengte hetzelfde prettige ligcomfort.

Comfortlaag

De Norma combispring matrassen kunnen uitgevoerd worden met diverse comfortlagen. Dit is de schuimlaag die op de matraskern ligt en deze bepaald mede het comfort van de matras. In onze beddenwinkel hebben wij de Solara Combispring in 2 uitvoeringen:

Norma Combispring latex

Deze matras heeft een comfortlaag van latex. Latex is een zeer zacht en elastisch materiaal waar uw lichaam behaaglijk in kan wegzakken en op elke millimeter ondersteunt wordt. Latex is anti-bacterieel en zal vrij blijven van schimmels en huismijt. Door de open celstructuur heeft latex ook uitstekende ventilerende en vochtregulerende eigenschappen.

Deze matras is met name geschikt voor mensen die een iets soepeler matras wensen.

Norma Combispring comfolastic

Deze matras heeft een comfortlaag van Comfolastic, wat onder de noemer “koudschuim” valt. De open celstructuur van koudschuim zorgt voor een uitstekende ventilatie. Ook geeft koudschuim weinig druk op het lichaam en vormt het zich uitstekend.

Wanneer je graag op een wat steviger matras slaapt, is deze uitvoering de beste optie.

Kenmerken Norma Solara

  • Matrashoogte 20cm
  • Voorzien van handgrepen
  • Comfortlaag van latex of koudschuim
  • 5-comfortzones
  • Afneembare matrastijk
  • Keuze uit soepel en stevig
Bedvisie webshop
Back To Top