skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Norma Jubileum Boxspring
Norma Jubileum Boxspring

Advies

Voor een persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze winkel. U kunt uw vraag ook stellen via onze contactpagina en uiteraard kunt u ons ook bellen.

Norma Jubileum boxspring

De Norma Jubileum boxspring is een zeer scherp geprijsde boxspringcombinatie. Compleet met Combispring matrassen, hoofdbord en latex topmatras. Beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen. Deze boxspringcombinatie heeft een wat steviger ligcomfort. Ideaal voor mensen die niet te ver in het bed willen “wegzakken”.

Compleet voor € 1699,-

(140/160/180 x 200/210)

Norma boxspring Jubileum 40

Bestaande uit:Bedvisie webshop

– hoofdbord (met kapnaad of recht)
– boxsprings vlak of elektrisch verstelbaar
– Combispring matrassen soepel of stevig
– Latex topmatras (splituitvoering bij elektrisch)
– potenset zwart 15cm
– keuze uit 7 kleuren
– gratis draadloze bediening bij elektrisch verstelbare uitvoering

 

De Combispring matras van Norma heeft een unieke kern die bestaat uit een goed ventilerend (HR) schuim waarin met de hand honderden veren zijn geplaatst. De unieke combinatie van volle kern met veren zorgt voor een stabiele ligging, actieve ondersteuning en uitstekende ventilatie. Niet te hard, niet te zacht. Omdat uw schouders een andere ondersteuning nodig hebben dat bijvoorbeeld uw heupen, is de matras in 5 zones verdeeld. Een combispringmatras heeft geen harde randen dus over de gehele breedte en lengte hetzelfde prettige ligcomfort.

Norma combispring matrassen
Back To Top