skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Norma boxsprings en bedden

Norma Timeless boxsprings

De Norma Timeless boxsprings zijn al meer dan 10 jaar een van de best verkochte boxspringcombinaties van Nederland. De Timeless collectie bestaat uit meerdere modellen en uitvoeringen. In onze beddenwinkel staan de “Jubileum” en “Select”. De boxsprings verschillen in ligcomfort, opties en prijs.

De Timeless boxsprings van Norma zijn wel volledig zelf samen te stellen. Je kunt binnen de setprijzen kiezen voor diverse kleuren, hoofdborden en (top)matrassen.

Norma Timeless boxspring Jubileum

Norma Timeless boxspring "Jubileum"

De Timeless Jubileum boxspring is met name geschikt wanneer je een wat steviger slaapcomfort wilt. Dat komt vooral door de matrassen. Deze originele combispring matrassen zijn afgedekt met een HR-schuim (koudschuim). Deze kun je kiezen in een soepele (tot ±80 kg) en stevig (vanaf ±80 kg). De latex topmatras laat je iets wegzakken voordat je de steun van de matrassen voelt. Latex is een soepel en rekbaar materiaal wat zeer goed om het lichaam heen voegt en mede daardoor de druk op schouders en heupen verminderd.

De samenstelling van de Norma Timeless boxspring Jubileum:

  • Hoofdbord (met of zonder kapnaad)
  • Boxsprings vlak of verstelbaar (22cm of 27cm dik),
  • Combispring matrassen gestoffeerd (soepel en stevig)
  • Latex (split)topmatras
  • Keuze uit 7 kleuren

Vlakke uitvoering compleet voor € 1699,- 

Norma Timeless boxspring Select

Norma Timeless boxspring "Select"

Hou je van een soepel en zacht bed? Dan is de Norma Timeless Select de beste keuze. Het zachte slaapcomfort komt door een combinatie van de matras en topmatras. De Combispring matrassen zijn afgedekt met latex, wat de matras soepel maakt. Deze matras staat ook bekend als de “Solara Combispring latex 20”, welke 2 keer als best getest is door de Consumentenbond. De Pulse-latex topmatras is 10cm dik en heeft een zeer zacht ligcomfort. Pulse-latex heeft een zeer open celstructuur, waardoor het zeer goed ventileert.

De samenstelling van de Norma Timeless boxspring Select:

  • Hoofdbord (met of zonder kapnaad)
  • Boxsprings vlak of verstelbaar (22cm of 27cm dik),
  • Combispring matrassen gestoffeerd (soepel en stevig)
  • Latex (split)topmatras
  • Keuze uit vele kleuren

Vlakke uitvoering compleet voor € 2099,- 

Norma Timeless boxsprings in onze winkel

Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel voor een goed advies en om de boxsprings te bekijken en te testen. Voor prijzen en opties kun je ook alvast een kijkje nemen in onze webshop. De Norma Timeless boxsprings zijn hier volledig samen te stellen.

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Back To Top