Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Tempur Amsterdam

Tempur, de drukverlagende matrassen, bedden en kussens

Tempur is een visco-elastisch temperatuurgevoelig materiaal met een open celstructuur, dat zich exact vormt naar de contouren van het lichaam. Gewoon schuim heeft een onregelmatige celstructuur dat samengedrukt wordt als er gewicht op komt. De matrassen bevatten talloze open cellen die zich zachtjes rond de lijnen van uw lichaam vormen en het volledig ondersteunen waar dat nodig is en zonder tegendruk. Wanneer het lichaam het materiaal verlaat komt het altijd weer terug in haar originele vorm.

De Tempur bedden en matrassen in onze winkel

Tempur North bed

De Tempur North bedcollectie kenmerkt zich door een minimalistisch, zwevend design. Verkrijgbaar in zowel vlak als elektrisch.

Tempur boxspring One

De Tempur One boxspring collectie is in een aantal stappen volledig naar eigen wens samen te stellen.

Tempur Zero G - Bedvisie Amsterdam

De Zero G neemt met 1 druk op de knop de perfecte positie aan voor een ultiem gevoel van gewichtloosheid.

Tempur Original matras

Omdat iedereen een andere slaapvoorkeur heeft, heeft Tempur drie matrascollecties ontwikkeld, elk met een eigen ligervaring.

Tempur kussens

De keuze voor een bepaald type Tempur kussen hangt af van meerdere aspecten, zoals lighouding, postuur en stevigheid van de matras.

Over Tempur

De Tempur matrassen vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. Het gewicht en de beweging van uw lichaam worden perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat pijnlijke drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht in de zoektocht naar een comfortabele, pijnloze slaaphouding.

Back To Top