Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Tempur matrassen

Tempur Matrassen Amsterdam

Tempur matrassen vormen zich perfect naar de contouren van uw lichaam, waardoor u de ultieme drukverlaging ervaart. Door de vermindering van drukpunten en een betere bloedsomloop, zult u minder woelen en draaien in bed.

De verschillende Tempur matrassen

Iedereen heeft een andere voorkeur en definitie van slaapcomfort. Daarom heeft Tempur 3 matrascollecties ontwikkeld, elk met een geheel eigen lig-ervaring:

Tempur Original

Tempur Original

De Original matrassen zijn de bekendste matrassen van Tempur en maken al meer dan 20 jaar onderdeel uit van het Tempur assortiment. De Original matrassen zijn wat steviger, bieden een uitstekende ondersteuning en zijn met name geschikt voor mensen die een wat steviger gevoel wensen.

Tempur Sensation

Tempur Sensation

De Tempur Sensation matrassen bieden het vertrouwde gevoel van een traditionele matras, maar dan met het comfort en drukverlaging van Tempur. Door de speciale opbouw en gebruik van een laag “High Mobility” schuim zorgt de Sensation voor veerkracht en zorgt voor meer bewegingsvrijheid.

Tempur Cloud

Tempur Cloud

De Tempur Cloud matrassen zijn bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar de perfecte ondersteuning in combinatie met een zachte, soepele matras. Het nieuw ontwikkelde Tempur ES (extra soft) materiaal voelt heerlijk zacht aan en werkt in perfecte harmonie samen met de Tempur ondersteuningslaag.

Vanaf € 1099,-
Tempur 15% korting

Ruimtevaart-schuim

Het Tempur materiaal werd oorspronkelijk ontwikkeld in de jaren ’70 in het “Ames” onderzoekscentrum van NASA. Het materiaal diende om astronauten te ondersteunen tegen de druk bij het opstijgen. De temperatuurgevoelige en drukverdelende eigenschappen werkten beschermend tegen G-krachten. NASA bracht het materiaal op de markt in jaren ’80: Het bleek het ideale product om in drukverlagende matrassen en kussens te gebruiken.

Back To Top