skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Tempur MicroTech

Tempur MicroTech

De Micro-Tech boxspring van Tempur is in een aantal stappen gemakkelijk samen te stellen. Er is keuze uit diverse hoofdborden, kleuren, bedpoten en natuurlijk alle Tempur matrassen.

Compleet vanaf 3346,-

Bestaande uit:
– Hoofdbord Plain
– vlakke MicroTech boxsprings
– matras(sen) MicroTech 20
– potensets
– 160/180 x 200

Tempur 15% korting

Tempur Micro-Tech boxspring

De pocketvering boxspring zorgt voor een comfortabele basis voor het Tempur matras. De boxspring kan zowel in de kleur van het gekozen hoofdbord gestoffeerd worden, als in het Duncan grey. Dat is de kleur die op de foto’s te zien is.

De boxspring is verkrijgbaar in zowel een niet-verstelbare uitvoering als een elektrisch verstelbare uitvoering. Bij de elektrisch verstelbare uitvoering is de boxsprings uitgerust met 2-motoren; het rug- en voetendeel zijn onafhankelijk van elkaar en traploos te verstellen. Het voeteinde is uitgerust met een knieknik.

Tempur Micro Tech boxsprings

Micro-Tech hoofdborden

Er is keuze uit 5 soorten hoofdborden, namelijk het hoofdbord Plain, Stitch, Graphic, Section en Button. Elk met een eigen uiterlijk en beschikbaar in 12 verschillende kleuren. De hoogte van de Plain, Stitch en Graphic hoofdborden, is 85cm hoog vanaf de grond en de breedte is gelijk aan de boxspring. De Section en Button meten 105cm vanaf de grond. Dit zijn zogenaamde “oversized” hoofdborden; de breedte is 20cm breder dan de boxspring.

De knopen van het Button hoofdbord zijn contrasterend. Je kiest dus de kleur van het hoofdbord en de knopen krijgen dan een andere kleur. Deze kleuren zijn vast en niet aanpasbaar. Datzelfde geldt voor het Section hoofdbord. De combi’s zijn niet zelf te maken.

Tempur Micro-tech hoofdborden

Potenset

De diverse poten hebben allen een hoogte van 15cm. Onder het bed stofzuigen is dus geen probleem. Er zijn 4 uitvoeringen: Black round, Chrome square, Chrome triangle en Wooden angle.

Tempur Micro-tech potensets

Tempur Micro-Tech matrassen

De belangrijkste keuze is het ligcomfort. De matras bepaald hoe je slaapt. Dat hangt natuurlijk grotendeels af van persoonlijke voorkeur. Alle Tempur matrassen zijn te combineren met de Micro-Tech boxspring. De nieuwste MicroTech matrassen van Tempur zijn voorzien van een pocketveren-interieur.

Bij voorkeur voor een steviger ligcomfort, zijn de Original matrassen of Hybrid 20 de beste keuze. Toch liever zacht en soepel? Kies dan voor  de Hybrid 24 of de Cloud matrassen. En voor een medium comfort zijn de Hybrid 22 en Sensation matrassen aan te raden.

En natuurlijk is er altijd nog de 90 dagen comfortgarantie op Tempur matrassen: Indien de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om voor een compleet ander Tempur matras. Dus niet alleen type maar ook dikte. Bij overstap naar een duurdere of juist goedkopere matras, wordt het prijsverschil verrekend.

Tempur MicroTech matrassen
Back To Top