skip to Main Content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Tempur Amsterdam

Tempur North

Ontworpen voor de beste nachtrust, introduceert Tempur het nieuwe Tempur North slaapsysteem. Door de afgeronde vormen en de poten die subtiel onder het bed zijn geplaatst, lijkt het bed te zweven. De matras en de ombouw zijn bekleed met dezelfde stof, waardoor het slaapsysteem één geheel vormt. Het is mogelijk om matras, kleur, hoofdbord en topmatras zelf te kiezen.

Er is een keuze uit twee modellen. Het vlakke Continental model bestaat uit drie lagen: Bedbodem, gestoffeerde matras en topmatras. Voor lezen en TV kijken in bed is het elektrisch verstelbare Adjustable model zeer geschikt.

Uw Tempur North zelf samenstellen

De Tempur North is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: De Continental en de Adjustable.

Tempur North continental
Vanaf € 5748,-
Tempur North Adjustable
Vanaf € 8248,-
Tempur 15% korting

De beide uitvoeringen zijn verdeeld in bedbodem, gestoffeerde matras en topmatras. De Adjustable is 2-motorig, elektrisch verstelbaar en voorzien van een draadloze, radiografische afstandsbediening die werkt waar u ook heen wijst. Ook beschikt de Adjustable over een verborgen systeem, waar patent op is aangevraagd, dat ervoor zorgt dat het matras tijdens het verstellen perfect op zijn plaats blijft.

North hoofdborden

De Tempur North kan uitgevoerd worden met 2 verschillende hoofdborden:

Tempur matrassen

De North bedcollectie kan uitgevoerd worden met de verschillende Tempur gevoelens. Er zijn 2 opties voor de matrassen:

  • Original/Cloud: voor een ondersteunend en steviger gevoel.
  • Sensation: Voor een ondersteunend en traditioneel gevoel.

Tempur North topmatrassen

U kunt kiezen uit 3 verschillende topmatrassen (Original, Sensation, Cloud). Deze worden in 2 uitvoeringen geleverd:

  • Tempur Deluxe met Soft-Touch Quilting: kies voor deze opties indien u een voorkeur heeft voor extra ondersteuning en zachtheid.
  • Tempur Breeze: Heeft u het ‘s nachts snel te warm, dan kunt u het beste voor deze uitvoering kiezen. Deze topmatras is gemaakt van speciaal Tempur ClimateMaterial, dat zorgt voor een snellere en efficiëntere afvoer van vocht en het bevordert de luchtstroom door de matras.

Kleuren

De matras, het hoofdbord en de bedombouw van de Tempur North zijn verkrijgbaar in drie kleuren: Sand, Stone en Night Sky.

Bedvisie webshop
Beoordeel deze pagina page
Back To Top