Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Tempur Amsterdam

Tempur North

Ontworpen voor de beste nachtrust, introduceert Tempur het nieuwe Tempur North slaapsysteem. Door de afgeronde vormen en de poten die subtiel onder het bed zijn geplaatst, lijkt het bed te zweven. De matras en de ombouw zijn bekleed met dezelfde stof, waardoor het slaapsysteem één geheel vormt. Het is mogelijk om matras, kleur, hoofdbord en topmatras zelf te kiezen.

Er is een keuze uit twee modellen. Het vlakke Continental model bestaat uit drie lagen: Bedbodem, gestoffeerde matras en topmatras. Voor lezen en TV kijken in bed is het elektrisch verstelbare Adjustable model zeer geschikt.

Vlak of elektrisch verstelbaar

De Tempur North is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: De Continental en de Adjustable. Beide uitvoeringen zijn verdeeld in bedbodem, gestoffeerde matras en topmatras. De Adjustable is 2-motorig, elektrisch verstelbaar en voorzien van een draadloze, radiografische afstandsbediening die werkt waar u ook heen wijst.

Tempur North continental
Vanaf € 6448,-
Tempur North Adjustable
Vanaf € 8848,-

North hoofdborden

De Tempur North kan uitgevoerd worden met 3 verschillende hoofdborden, namelijk de Vertical, Sensory en Design.

Hoofdbord Vertical
Hoofdbord Sensory
Hoofdbord Design

Tempur North topmatrassen

De Tempur North topmatrassen zijn verkrijgbaar in 3 hardheden, namelijk zacht, medium en hard. De keuze hiervoor hangt af van persoonlijke voorkeur.

De topmatrassen zijn standaard voorzien van SmartCool Technology™️. Zo voelen de topmatrassen heerlijk fris aan gedurende de nacht. Daarbij mag de SmartCool hoes tot 60 graden gewassen worden in de wasmachine.

Tempur North kleuren

Om het plaatje compleet te maken, kunt u kiezen uit 6 tijdloze kleuren. Zowel het hoofdbord, boxsprings als matras worden in deze kleur gestoffeerd.

Back To Top