Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Tempur One boxspring

Tempur One

De Tempur One boxspring is in een aantal stappen gemakkelijk samen te stellen. Er is keuze uit diverse hoofdborden, kleuren en natuurlijk Tempur matrassen.

Compleet vanaf 4050,-

Bestaande uit:

  • – hoofdbord Plain
  • – niet-verstelbare boxsprings
  • – Tempur matras One
  • – potenset Wooden Angle
Tempur One vlak

De One boxspring

De boxspring One heeft een interieur van pocketveren en zorgt voor een comfortabele basis voor het Tempur matras. Er is keuze uit diverse kleuren. De kleur op de foto is Stone grey.

De boxspring is verkrijgbaar in zowel een niet-verstelbare uitvoering als een elektrisch verstelbare uitvoering. Bij de elektrisch verstelbare uitvoering is de boxsprings uitgerust met 2-motoren; het rug- en voetendeel zijn onafhankelijk van elkaar en traploos te verstellen. Het voeteinde is voorzien van een knieknik, wat zitten, lezen of televisie kijken in bed veel comfortabeler maakt.

Tempur One adjustable

One hoofdborden

Er is keuze uit 3 hoofdborden, namelijk het hoofdbord Plain, Stitch en Graphic. Elk met een eigen uiterlijk en beschikbaar in diverse kleuren. De hoogte van de Plain, Stitch en Graphic hoofdborden is 100 cm hoog, gemeten vanaf de grond en de breedte is gelijk aan de boxspring.

Tempur One boxspring hoofdborden

Tempur matras

De belangrijkste keuze is het ligcomfort. De matras bepaald hoe je slaapt. Dat hangt natuurlijk grotendeels af van persoonlijke voorkeur. Het Tempur One matras is 20 cm dik en verkrijgbaar in een zachte, medium en stevige uitvoering. De matrastijk is wasbaar. Zoals alle Tempur matrassen, hebben de One matrassen ook 10 jaar garantie.

Het is ook mogelijk om de One boxspring te combineren met de overige Tempur matrassen.

 

En natuurlijk is er altijd nog de 90 dagen comfortgarantie op Tempur matrassen: Indien de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om voor een compleet ander Tempur matras. Dus niet alleen type maar ook dikte. Bij overstap naar een duurdere of juist goedkopere matras, wordt het prijsverschil verrekend.

Tempur One matras
Back To Top