Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Texeler

Advies

Voor een persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze winkel. U kunt uw vraag ook stellen via onze contactpagina en uiteraard kunt u ons ook bellen.

Texeler dekbedden

De Texeler dekbedden zijn behaaglijk warm in de winter en heerlijk koel in de zomer door hun uitstekende ventilatie en isolatie. Wol werkt eigenlijk als een natuurlijke airconditioning: de wolvezels bevatten veel lucht, en voeren daardoor snel vocht af. Zo blijft u heerlijk warm en droog.

Texeler bestaat al meer dan 25 jaar. In de  fabriek wordt de wol verwerkt met een modern machinepark.  Door speciale technieken, onstond er een nieuw, uniek vernaaldingsproces. Een speciale techniek, waarbij de wolvezels horizontaal en verticaal worden geweven. Het geeft de wollen vulling van de dekbedden veel meer veerkracht. De combinatie van deze vulling met de fijne perkalkatoen en de soepele katoensatijn tijken zorgen voor een heerlijke zachte nachtrust.

De collectie van Texeler bestaat uit meerdere uitvoeringen. Zo zijn er de 4-seizoenen dekbedden, die uit een zomer- en een voor/najaarsdeel bestaat. De de Multikeus-collectie van Texeler zijn enkele dekbedden. Deze zijn voorzien van drukknopen, zodat u ze altijd nog kunt combineren met andere Texeler Multikeus dekbedden.

Bekijk de collectie in de webshop

Texeler dekbedden - Slaapzacht satijn
Back To Top