Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Pullman boxsprings Virginia

Pullman boxsprings

De hoogwaardige materialen in de Pullman boxsprings garanderen een heerlijk slaapcomfort en lange levensduur. Pullman staat bekend om topkwaliteit en oog voor detail. Met de ruime en mooie collectie hoofdborden en stoffen, kunnen de Pullman boxsprings naar persoonlijke smaak samengesteld worden. Niet alleen het uiterlijk is volledig aanpasbaar, ook het ligcomfort kan aan persoonlijke voorkeur worden aangepast. De matrassen en topmatras van Pullman zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, van zeer soepel tot stevig. Een van de grote voordelen van Pullman is dat de matrassen geleverd kunnen worden in een “Je t’aime-uitvoering”. Stel, jullie willen een ander ligcomfort dan elkaar of hebben een zeer verschillend gewicht, maar willen geen aparte matrassen. Een 2-persoons Pullman matras wordt dan bijvoorbeeld steviger aan de linkerkant en soepeler aan de rechterkant gemaakt. Zo hebben beide partners een eigen ligcomfort, zonder de spleet in het midden.

In onze winkel hebben wij een mooie Pullman boxspring en matrassen collectie staan. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken en testen.

Compleet vanaf € 3298,-
  • – Keuze uit diverse hoofdborden
  • – Vlak of elektrisch verstelbaar
  • – Keuze uit diverse (top)matrassen
  • – verschillende bedpoten
  • – 160/180 x 200/210/220
Pullman boxsprings

Hoofdborden Pullman boxsprings

Met keuze uit diverse hoofdborden, maakt u uw Pullman boxspring compleet.

Pullman boxsprings

Er zijn verschillende uitvoeringen van de boxsprings. Alle Pullman boxsprings zijn voorzien van een pocketveren-interieur en bieden dezelfde ondersteuning. Het verschil zit in het uiterlijk en het veren-systeem. De Classic boxspring heeft bijvoorbeeld een glad uiterlijk aan de zijkant. Maar de Silverline en Goldline serie zijn voorzien van een stiknaad, wat een mooi en speels uiterlijk geeft.

Het grote verschil zit in de kern. De Silverline en Goldline boxen zijn “zij tot zij geveerd”. Er zit geen schuimrand omheen. Dat heeft bijvoorbeeld een voordeel bij keuze voor een 2-persoons matras.

Pullman boxspring Classic

Boxspring Classic

23 cm hoog

Pullman boxspring Silverline

Boxspring Silverline

23 cm hoog

Pullman boxspring Goldline

Boxspring Goldline

26 cm hoog

Pullman matrassen

Een goed matras is de basis van een goede nachtrust. Het perfecte matras zorgt voor de juiste ondersteuning en zorgt dat het lichaam zich volledig kan ontspannen. Ook moet een matras goed kunnen ventileren voor een prettig slaapklimaat. De Pullman matrassen voldoen aan deze voorwaarden. Er is keuze voor een wat steviger ligcomfort (bijvoorbeeld de Silverline Premier), of juist wat soepeler (Silverline Luxury). Allemaal met een luxe matrastijk doorstikt met een mix van wol, katoen en zijde.

Wanneer u de Pullman boxspring met topmatras wilt, raden wij aan om het matras in een “gestoffeerde” uitvoering te kiezen. Dan worden de matrassen voorzien van dezelfde kleur als de  boxsprings en hoofdbord. Niet alleen ziet dat er mooi uit, het voordeel is dat alleen het topmatras opgemaakt hoeven worden.

Topmatrassen

Een topmatras heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is het ligcomfort. Omdat een topmatras zich beter om het lichaam voegt, ontstaat er minder druk op het lichaam bij schouders en heupen. Het lichaam kan daardoor veel beter ontspannen en de ruggengraat komt veel rechter en natuurlijker te liggen.

Daarbij verlengd een topmatras de levensduur van de matrassen. En het opmaken van het bed is gemakkelijk; de molton en hoeslaken hoeft alleen om het topmatras heen. Dat is lichter en gemakkelijk dan het hoeslaken om een matras te doen.

Er zijn 4 verschillende topmatrassen uit de Pullman Silverline collectie:

  • Comfortschuim topmatras – Stevig
  • Latex topmatras – Medium
  • Natuurlatex topmatras – Zacht
  • Pocketvering topmatras – Zacht
Back To Top