Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Pullman Express boxspring London

Pullman Express boxspring

De Pullman Express boxspring is een zeer comfortabele en complete boxspringset, met keuzes uit diverse (top)matrassen, hoofdborden, stoffen en bedpoten. Pullman staat bekend om topkwaliteit en oog voor detail. Dat is bij de Express niet anders. Het bed heeft een luxe uitstraling en zal een verrijking zijn voor elke slaapkamer. Niet alleen het uiterlijk is aanpasbaar, ook het slaapcomfort is te personaliseren. Van een soepel tot stevig ligcomfort. Door de diverse (top)matras opties te combineren, kunt u het ideale bed samenstellen. De Pullman Express boxspring staat in onze showroom. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken en testen.

Compleet vanaf € 2999,-
 • Bestaande uit:
 • – Hoofdbord Leeds, Liverpool of London
 • – boxsprings vlak of elektrisch verstelbaar
 • – pocketveer matrassen gestoffeerd
 • – topmatras HR-schuim, (natuur)latex of pocket
 • – verschillende bedpoten
 • – 160/180 x 200/210/220
Pullman Express boxspring Leeds

Hoofdborden Pullman Express boxspring

Hoofdbord London: (linker afbeelding) Een eigentijds klassiek hoofdbord. De hoogte is 116 cm vanaf de grond gemeten en de dikte is ca 12 cm. Links en rechts steekt het hoofdbord 11 cm uit.

Hoofdbord Express Liverpool: (middelste afbeelding) Een robuust vormgegeven hoofdbord. De hoogte is 112 cm vanaf de grond gemeten en de dikte is ca 16 cm. Links en rechts steekt het hoofdbord 6 cm uit.

Hoofdbord Express Leeds: (rechter afbeelding) Een strak vormgegeven hoofdbord. De hoogte is 107 cm vanaf de grond gemeten en de dikte is ca 9 cm. Links en rechts steekt het hoofdbord 3 cm uit.

Pullman Express hoofdbord London
Pullman Express hoofdbord Liverpool
Pullman Express hoofdbord Leeds

Boxspring Express

De Pullman Express boxspring kan zowel met niet-verstelbare, als met elektrische verstelbare boxsprings geleverd worden. Heerlijk om lekker te relaxen in bed. Elektrische boxsprings zijn 2-motorig; dat wil zeggen dat het hoofd- en voeteneinde onafhankelijk en traploos verstelbaar zijn. Het voeteneinde beweegt zich omhoog met een knieknik. Dat maakt het zitten in bed zeer aangenaam.

Matrassen Pullman Express

De matrassen van de Express boxspring worden in dezelfde stofkleur geleverd als de boxspring, omdat alleen het topmatras opgemaakt hoeft te worden. Express matrassen hebben een gezoneerde, pocketveren kern met een HR-schuim (koudschuim) comfortlaag.  Perfect voor ondersteuning en ventilatie. Leverbaar in 3 stevigheden: standaard, stevig en extra stevig. Welke de beste keuze is, hangt af van een aantal dingen, zoals postuur, lighouding en soort topmatras.

Topmatrassen Express

Een topmatras heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is het ligcomfort. Omdat een topmatras zich beter om het lichaam voegt, ontstaat er minder druk op het lichaam bij schouders en heupen. Het lichaam kan daardoor veel beter ontspannen en de ruggengraat komt veel rechter en natuurlijker te liggen.

Daarbij verlengd een topmatras de levensduur van de matrassen. En het opmaken van het bed is gemakkelijk; de molton en hoeslaken hoeft alleen om het topmatras heen. Dat is lichter en gemakkelijk dan het hoeslaken om een matras te doen.

Waar het matras in de Express vooral voor ondersteuning zorgt, geeft het topmatras juist het comfort. Er zijn 4 verschillende topmatrassen uit de Pullman Silverline collectie:

 • Comfortschuim topmatras – Stevig
 • Latex topmatras – Medium
 • Natuurlatex topmatras – Zacht
 • Pocketvering topmatras – Zacht
Back To Top