Skip to content
020 662 69 69 info@bedvisieamsterdam.nl
Pullman Express boxspring London

Pullman boxsprings en matrassen

De Pullman matrassen en boxsprings worden met de hand gemaakt door eigen vakmensen in de fabriek in Vroomshoop. Gemaakt van de beste materialen en met de grootste zorg. Pullman is al meer dan 85 jaar een begrip in Nederland, maar bestaat al sinds 1858; George Mortimer Pullman zet de ultieme nachtrust letterlijk op de rails en voorziet treinstellen met slaapcoupés van een heerlijk ligcomfort. In 1915 wordt Pullman zelfs wereldwijd de standaard voor nachtrust in treinen, Grand Hotels en op cruiseschepen en in 1937 treden ze toe tot de Nederlandse markt.

Het ruime Pullman assortiment bestaat uit diverse matrassen, topmatrassen, boxsprings, hoofdborden en stoffen. Allemaal oneindig te combineren en samen te stellen tot het perfecte bed.

In onze beddenwinkel hebben wij diverse matrassen en boxspringmodellen. U bent van harte welkom om de Pullman collectie te bekijken en te testen.

Pullman Silverline Luxury matras

Pullman matrassen

De handgemaakte Pullman matrassen zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar, van soepel tot stevig. De genopte matrashoes ziet er niet alleen prachtig uit, deze draagt ook bij aan het slaapklimaat. De mix van wol, katoen en zijde zorgt voor een perfecte ventilatie en daardoor een heerlijk fris en behaaglijk gevoel.

Lees meer
Pullman Express boxspring London

Pullman Express boxspring

De Express boxspring is volledig naar wens samen te stellen. Met de optie om diverse matrassen en topmatrassen te combineren, kan het slaapcomfort naar ieders persoonlijke voorkeur worden aangepast. Naast heerlijk slaapcomfort, biedt de Pullman Express boxspring ook een stijlvol design dat in elke slaapkamer past. Met hoogwaardige stoffen en verfijnde afwerkingen straalt deze boxspring klasse en elegantie uit. Met de 3 verschillende hoofdborden, geef je jouw slaapkamer een unieke uitstraling die bij jou past.

Lees meer
Pullman boxsprings

Pullman boxsprings

Het Pullman boxspring-assortiment bestaat uit diverse soorten boxsprings, hoofdborden en stoffen. En alle Pullman matrassen natuurlijk. Combineer het perfecte slaapcomfort met de mooiste stoffen en hoofdborden en stel uw persoonlijke Pullman boxspringcombinatie samen.

Lees meer
Back To Top